Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Gouda

Onze personal trainers staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Barst jij van de motivatie om je huidige levensstijl in te ruilen voor een gezondere versie? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. De drie pijlers van het Fit for Life-programma zijn de leidraad van het proces. Onder het mom van ‘één team, één taak’ gaan jij en jouw personal trainer samen de strijd aan. Ben jij er klaar voor!?

Klaar voor de start, áf

Personal Fitness Nederland beschikt over meer dan vijftig studio’s door het hele land. In de studio’s waar je in alle privacy kunt trainen, hangt een fijne sfeer waar jij als individu of in groepsverband heerlijk kunt trainen. Zo ook bij Personal Fitness Gouda. Ruim duizenden mensen gingen jou al voor en behaalden hun gewenste doelen. Zij gaan gelukkiger dan ooit tevoren door het leven. Gun jezelf ook deze kans en zet vandaag nog de stap naar een fit en gezond leven. 

Kom langs in onze studio

Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op de parkeerplaats bij het Erasmusplein of in de omringende straten. Vanaf het Erasmusplein loop je over het bruggetje richting de stad naar onze locatie aan de Hoge Gouwe 89. Het is ook mogelijk om direct naast of achter onze locatie te parkeren. Let op: dit is wel betaald parkeren.

Kom je met de fiets? Dan kun je jouw fiets parkeren bij de gracht tegenover onze locatie aan de Hoge Gouwe 89.

Adres
Hoge Gouwe 89
2801 LD Gouda

Trainer: Wesley de Wit

E: gouda@personalfitnessnederland.nl
M: 06 14 93 82 57

Tot snel in de studio.

Sportieve groet,
Wesley de Wit

Waar wacht je nog op?

Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen! Tot snel.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*