Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Gouda

Een nieuw jaar, een nieuwe maand of misschien wel een nieuwe week... Het maakt niet uit wanneer voor jou het moment van realisatie komt, als je er maar iets mee doet. Zet vandaag nog die eerste stap naar een gezond en fit leven en doe een beroep op de kennis en kunde van de deskundige personal trainers van Personal Fitness Gouda.

Samen over de eindstreep

Graag gaan wij met jou in gesprek om jouw doelen en achterliggende drijfveren op een rij te zetten. Vervolgens voeren we een gezondheidscheck uit om de huidige stand van zaken in kaart te brengen. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op waarbij voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching de sleutels tot succes vormen.

Een maatje minder dankzij een maatje meer

Jouw personal trainer wordt jouw steunpilaar, rots in de branding en persoonlijke motivator. De gecertificeerde coach houdt jou uit de buurt van de grootste valkuilen omtrent het afvallen en zorgt ervoor dat je niet terugvalt in oude patronen. Tevens weet hij precies welke oefeningen jij moet uitvoeren om jouw probleemzones aan te pakken. Na een aantal weken ga je resultaat zien en zo werken we stap voor stap naar jouw einddoel. Ook zorgen we ervoor dat jij geen last krijgt van het zogeheten jojo-effect. Bij ons zijn resultaten niet voor even, maar voor de rest van je leven.

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen↓

Vul nu onderstaand contactformulier in en dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wacht niet te lang en laat vandaag nog je gegevens achter om gebruik te maken van onze tijdelijke actie waarbij de eerste proefweek geheel gratis is.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*