Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Gorinchem

Wat is jouw persoonlijke streefgewicht? En wat geeft de weegschaal vandaag de dag aan als je erop gaat staan? De moed zakt je in de schoenen bij de gedachte dat je 10 tot 20 kilo moet afvallen voordat de weegschaal maar in de buurt komt bij jouw streefgewicht. De daarop volgende gedachte die door je hoofd spookt is: hoe ga ik in hemelsnaam al die kilo’s verliezen? Lees snel verder want Personal Fitness Gorinchem gaat jou hierin adviseren en ondersteunen.

Snel, gezond en blijvend afvallen in Gorinchem

Bij Personal Fitness Gorinchem geloven wij niet in shakes, maaltijdvervangers of wat voor ‘tovermiddeltje’ dan ook. Wij geloven in ons Fit for Life concept waarbij we aan de slag gaan met de gouden combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. De gecertificeerde personal trainers in onze studio beschikken over de meest recente kennis en kunnen jou hierdoor optimaal adviseren en coachen.

Samen over de eindstreep

Jouw personal trainer haalt wekelijks het uiterste in je naar boven tijdens de workouts in de studio. Daarbovenop ontvang je trainings- en fitnessmateriaal om in je eigen, veilige omgeving nog het nodige extra aan beweging te doen. De focus ligt naast voldoende beweging ook op het eten van gezonde voeding. Een BGN gecertificeerde gewichtsconsulent stelt dan ook voor jou op maat gemaakte voedingsschema’s samen, afgestemd op jouw lichaam en doelen.

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen

Het enige wat jou en het behalen van jouw doelen nog in de weg staat ben jijzelf. Vul eenmalig onderstaand formulier in en binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact op om een afspraak te maken. De proefweek is (tijdelijk) helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Go for (f)it!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Gorinchem

06 11 34 71 07
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*