Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Gorinchem

Heb jij al tal van pogingen gedaan om af te vallen? Hebben alle soorten diëten als eiwitdieet, koolhydraatarm dieet en detoxdieet al de revue gepasseerd? Dan is het nu tijd voor het Fit for Life programma. Het door Personal Fitness Nederland ontwikkelde programma combineert beweging, voeding en mental coaching om een blijvend resultaat te realiseren. Wij geloven niet in wondermiddeltjes maar in actie.

Kies voor Personal Fitness Gorinchem

Dat Personal Fitness Nederland een succes is blijkt wel aan de 50 studio’s die tot nu toe zijn geopend. Duizenden mensen gingen jou al voor en boekte stuk voor stuk resultaat. Dankzij de feedback van alle studio’s kunnen wij telkens het Personal Fitness Nederland concept herontwikkelen om jou beter van dienst te zijn.

Routebeschrijving Personal Fitness Gorinchem

Onze studio bevindt zich aan de Avelingen-West 28A, recht tegenover een grote scheepswerf van Damen Shipyards te Gorinchem. 

Adres
Avelingen-West 28A
4202 MS Gorinchem 

Trainer: Erwin Lagcher & Joy Stam
T: 06 11 34 71 07 of 06 15 38 83 99
E: gorinchem.pfn@gmail.com

Met sportieve groet, 


Erwin & Joy

Go for (f)it!

Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen! Zet nu de eerste stap naar jouw nieuwe leven.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Gorinchem

06 11 34 71 07
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*