Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Gorinchem

Dat jij je op deze website bevindt houdt in dat je in ieder geval aan het nadenken bent om je levensstijl aan te passen. Misschien zit je buikvet in de weg,  past je kleding niet meer goed of heb je last van gezondheidsproblemen als bijvoorbeeld diabetes of hartproblemen. Wat jouw reden ook is, wij helpen je graag. 

Op maat gemaakt

Ieder mens is anders, uit eigen ervaring weten wij dat dankzij een op maat gemaakt trainingsschema de kans dat jij jouw doel behaalt groter is. Dit is dan ook precies één van de redenen waarom trainen met een personal trainer bij Personal Fitness Gorinchem een goed idee is. Of je nou wil afvallen, lekkerder in je vel wil zitten of een betere conditie wil opbouwen. Jij bepaald, wij draaien. 

Een maatje minder met een maatje meer

Afvallen zonder begeleiding is voor veel mensen een moeilijke klus om te klaren. Wij helpen jou graag. Samen gaan we aan de slag om jouw streefgewicht te behalen en belangrijker nog te behouden. Bij Personal Fitness Gorinchem gaan we namelijk altijd voor een duurzaam resultaat. Van een voedingsexpert leer jij om voldoende, gevarieerd en gezond maar toch lekker te eten. Dit in combinatie met voldoende beweging zorgt ervoor dat jij gewicht gaat verliezen. Voeg nog een vleugje mental coaching toe en je hebt het perfecte recept om jouw doelstelling te behalen en op lange termijn plezier van te hebben.

Ja, ik ga voor resultaat

Onderneem nu actie door onderstaand contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Gorinchem

06 11 34 71 07
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*