Fitness Geldrop

Personal Fitness Nederland - Geldrop heet je van harte welkom in onze studio. Onze ervaren en gecertificeerde personal trainers staan iedere dag voor jou klaar. Samen maken jullie een plan van aanpak. In dit plan worden alle stappen naar een permanente gezonde levensstijl uitvoerig besproken.
 

Succesvolle formule van Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland - Geldrop beschikt over een succesvol en bewezen lifestyle programma. Met dit programma, genaamd ‘Fit for Life’, zal iedereen zijn afgesproken doelstellingen behalen. We gaan namelijk kosteloos door als je jouw doelstelling niet haalt. Naast een persoonlijke trainer, heb je ook contact met onze gewichtsconsulent en zul je tevens op het mentale vlak anders gaan leren denken.

Door deze succesvolle formule hebben reeds honderden mensen hun doelstellingen behaald en behouden. Je kunt bij Personal Fitness Geldrop trainen met een personal trainer, in groepstraining of als duo training.


Zet de eerste stap 

Bij Personal Fitness Nederland - Geldrop staat de koffie of thee voor je klaar. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan de eerste stap en vul onderstaande formulier in. Dan hoor je of het Fit for Life programma ook bij jou past.

Het is wel fijn om alvast te weten dat we met 100% garantie werken. Mochten doelstellingen niet behaald worden binnen de periode die je met de coach bent overeengekomen? Dan plakken we er een gratis periode achteraan, totdat de doelstellingen wel bereikt zijn. Is dat geen fijne gedachte!?

Ben jij er klaar voor? Vraag dan vrijblijvend jouw gratis proefweek aan via onderstaand formulier. We bellen je binnen 1 werkdag op voor een gratis intake en gezondheidscheck.

  • * velden zijn verplicht.

Fitness Geldrop: meer dan alleen beweging

Ben je op zoek naar een fitness programma in Geldrop waarbij je niet alleen focust op lichamelijke inspanning maar er ook oog is voor een bijpassende gezonde levensstijl, kies dan voor ons Fit for Life programma. Wij bieden je dit programma aan in onze Personal Fitness Nederland studio waar je begeleidt gaat worden door een personal trainer. Ons programma rust naast beweging op twee andere belangrijke pijlers: mentale coaching en voeding. Wij zorgen ervoor dat je lekkerder in je vel gaat zitten door deze drie elementen succesvol te combineren.
 

Werk aan je personal fitness in Geldrop

In onze studio bieden wij je een persoonsgericht alternatief op reguliere fitness programma’s in Geldrop. Eenmaal gekoppeld aan een personal trainer zullen jullie intensief samenwerken om jouw gestelde fysieke of mentale doelen te behalen. Deze doelen kunnen variëren van afvallen tot en met werken aan mentale klachten. Dit doe je in één op één trainingen in onze studio of in de buitenlucht. Je krijgt ook je eigen fitness set waarmee je thuis kunt blijven oefenen.
 

Mentale coaching en persoonlijke voedingsadviezen

Naast fitnessen in Geldrop zal jouw Fit for Life programma ook bestaan uit mentale coaching en doe je verder veel kennis op over voeding. De tools en kennis die je in ons programma worden aangereikt zullen je hele leven relevant blijven. We werken kortom niet alleen aan je lichamelijk fitheid maar aan je volledige lifestyle. Zo gaan we op basis van onze drie pijlers voor een duurzaam en permanent resultaat.


Succes gegarandeerd

Onze formule is succesvol juist doordat we werken met heel persoonsgerichte programma’s en veel persoonlijke begeleiding. Kom je bij ons fitnessen in Geldrop in een Fit for Life programma dan garanderen we je resultaat. Jij stelt je doel vast, wij zorgen ervoor dat jij over de juiste begeleiding en tools beschikt om dit doel te halen. We nodigen je vooral uit eens langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum