Personal Training Enschede

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Enschede die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Team Personal Fitness Nederland - Enschede. Kom langs bij Personal Fitness Nederland - Enschede en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!
 

Blijvend resultaat met personal trainer uit Enschede

Bij Personal Fitness Nederland - Enschede werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.


 

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Enschede, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd. 

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Enschede daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Waarom trainen bij een personal trainer in Enschede?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Enschede maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt. 

 Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

  Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s,  samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

 Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.


 

Kom je ook trainen in Enschede?

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. 
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Enschede.

  • * velden zijn verplicht.

 

Fit for Life: personal training in Enschede voor een leven lang succes

Ben jij het zat om extra kilo’s te dragen, om geen energie te hebben en om dagelijks met je slechte conditie geconfronteerd te worden; probeer dan personal training in Enschede eens. Wij bieden jou een complete gereedschapsset aan waarmee jij je leven voor goed verandert. Vergeet korte termijn oplossingen zoals wonder pillen en crash diëten. Wij kijken samen met jou naar de toekomst en onze personal trainer in Enschede is pas tevreden als jij dat ook bent.
 

Personal training Enschede op drie vlakken

Ons Fit for Life programma richt zich niet alleen op fit worden of afslanken. Wij maken van jou een gezonder en gelukkiger persoon en dat op alle vlakken. Om dat te doen vragen wij om jouw inzet en bieden we je een programma aan waarin we drie pijlers hanteren. We richten ons op beweging, op gezond eten en op mental coaching, zodat je aan je gezondheid werkt van binnen en buiten en zowel mentaal als fysiek. Deze drie pijlers kunnen niet zonder elkaar en geven jouw lichaam en leven een complete make-over.
 

Het begint met een intakegesprek

Heb jij de motivatie om je doeleinden te bereiken, dan geven wij jou de training, de kennis en de mentale kracht om hier een succes van te maken. Boek daarom een intakegesprek en je maakt kennis met je personal trainer in Enschede en de rest van het team. Je bekijkt onze studio en geeft aan wat je met jouw personal training sessies in Enschede wilt bereiken. Wij maken een realistisch maar uitdagend plan voor je en garanderen dat je niet faalt.
 

Voor alle doeleinden

Gewicht verliezen, conditie en/of spiermassa opbouwen, stresslevels verlagen, gezondheidsklachten verminderen en herstellen na ziekte zijn allen redenen om nu bij ons langs te komen voor een gratis proefweek. Samen met ons haal je je doelstellingen en dat voor de rest van je leven.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum