Fitness Enschede

We heten je van harte welkom bij Personal Fitness Nederland - Enschede! In deze gezellige fitness studio draait alles om jou. Bij ons geen drukke zalen, standaard fitnessprogramma’s of loze beloftes. Personal Fitness Nederland - Enschede werkt met een uniek en bewezen fitnessprogramma waarmee reeds honderden klanten door heel Nederland hun doelstellingen behaald hebben. Niet alleen hebben zij hun doelstellingen behaald, maar ook vastgehouden!
 

Bij Personal Fitness Nederland -  Enschede is het een kwestie van ‘gewoon doen’!

Herken jij een of meerdere van deze uitspraken? “Fitness is niks voor mij. Ik ben een emotie-eter. Ik ben een echte Bourgondiër. Ik heb nou eenmaal de genen van mijn moeder. De dokter zei dat ik altijd die medicijnen moet slikken. Hoge bloeddruk zit nou eenmaal in de familie.”

Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws! Voor alles en iedereen heeft Personal Fitness Nederland - Enschede de gepaste oplossing. Het is en blijft namelijk een kwestie van ‘gewoon doen’ en wij gaan jou daar bij helpen. Bij ons kun je ook terecht voor groepstrainingen of duo trainingen. Het is allemaal mogelijk bij ons in de studio.

Zet vandaag nog de eerste stap in de goede richting en vraag jouw gratis proefweek aan. De proefweek personal fitness in Enschede is 100% vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Vul hieronder het formulier in en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • * velden zijn verplicht.

Fitness in Enschede begint bij Personal Fitness Nederland

Ben jij op zoek naar een fitness programma in Enschede waarmee je eindelijk successen boekt en de rest van je leven energieker, slanker en gezonder kunt zijn? Dan is ons Fit for Life programma echt iets voor jou. Wij zijn geen standaard fitness school, want ons doel is om al jouw slechte gewoonten aan te pakken en niet alleen aan beweging te werken. Daarom hebben we voedingsdeskundigen in dienst die je adviseren over gebalanceerd eten, werk je met mental coaches aan je wilskracht en zelfvertrouwen en wijzen we jou een personal trainer aan die bij je past.
 

Fitness in Enschede voor een fitter lichaam

Ons doel is niet alleen om jou te helpen meer te bewegen. Wij gaan voor een complete verandering in lifestyle met als doel een fitter lichaam. Volgens ons is een fit lichaam niet alleen een lichaam met een goede conditie, maar ook een lichaam dat gezond eten krijgt en dus goed kan functioneren en een lichaam dat mentaal sterk en gelukkig is. Kom je fitnessen bij ons in Enschede, dan pakken we al deze aspecten aan en werken we toe naar succes op de lange termijn.
 

Drie pijlers

Als je besluit bij ons te komen fitnessen in Enschede, dan neem je deel aan ons Fit for Life programma. Dit programma is voor jou op maat gemaakt en de personal trainer en voedingsdeskundige maken plannen specifiek voor de doelen die jij wilt bereiken. We hanteren drie pijlers die als een rode draad door het Fit for Life programma lopen, namelijk bewegen, gezonde voeding en mental coaching.
 

Wij garanderen succes

Door ons via die drie pijlers op jou persoonlijk te richten is je kans van slagen veel groter. Zo groot zelfs dat bij met ons fitness programma in Enschede succes garanderen en niet stoppen totdat jij je doeleinden hebt bereikt.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum