Afvallen Enschede

Een nieuw jaar, een nieuwe maand of misschien wel een nieuwe week. Het maakt niet uit wanneer voor jou het moment van realisatie komt, als je er maar iets mee doet. Zet vandaag nog die eerste stap naar een gezond en fit leven en doe een beroep op de kennis en kunde van de deskundige personal trainers van Personal Fitness Nederland - Enschede.
 

Samen over de eindstreep

Graag gaan wij met jou in gesprek om jouw doelen en achterliggende drijfveren op een rij te zetten. Vervolgens voeren we een gezondheidscheck uit om de huidige stand van zaken in kaart te brengen. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op waarbij voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching de sleutels tot succes vormen.
 


 

Een maatje minder dankzij een maatje meer

Jouw personal trainer wordt jouw steunpilaar, rots in de branding en persoonlijke motivator. De gecertificeerde coach houdt jou uit de buurt van de grootste valkuilen omtrent het afvallen en zorgt ervoor dat je niet terugvalt in oude patronen. Tevens weet hij precies welke oefeningen jij moet uitvoeren om jouw probleemzones aan te pakken. Na een aantal weken ga je resultaat zien en zo werken we stap voor stap naar jouw einddoel. Ook zorgen we ervoor dat jij geen last krijgt van het zogeheten jojo-effect. Bij ons zijn resultaten niet voor even, maar voor de rest van je leven.
 

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen↓

Vul nu onderstaand contactformulier in en dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wacht niet te lang en laat vandaag nog je gegevens achter om gebruik te maken van onze tijdelijke actie waarbij de eerste proefweek geheel gratis is.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum