Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Fitness Eindhoven Noord

Intake Personal Trainer EindhovenPersonal Fitness Eindhoven Noord is een fitness studio waar alle aandacht is voor jou. Geen lange rijen of drukke lessen. Je traint in alle privacy onder leiding van een gediplomeerd personal trainer.

Je kunt bij Personal Fitness Eindhoven Noord kiezen om individueel aan jouw fitness doelstellingen te werken of kiezen voor het trainen in kleine groepjes of samen met je vriend/vriendin als duo training. Bij ons is alles mogelijk. Wij houden rekening met alle wensen van de klant.

Personal Fitness Eindhoven Noord heeft uniek concept

Of je nou gaat voor individuele begeleiding of in kleine groepjes, met het unieke Fit for Life fitness programma, behaald iedereen zijn afgesproken doelstellingen. We gaan intensief trainen, je ontvangt persoonlijk voedingsadvies en we gaan voor een permanente gedragsverandering. Op deze manier ben je 100% gegarandeerd dat je de afgesproken doelstellingen ook echt gaat behalen. En anders hebben wij de unieke afspraak dat we kosteloos doorgaan totdat alle doelstellingen wel behaald zijn.

Wat zijn jouw Fitness doelstellingen?

Wat zijn jouw persoonlijke wensen? Waar loop je al lang mee rond? Wil je graag de nodige kilo's afvallen? Wil je graag fitter en energieker zijn? Laat het ons weten en meld je aan voor de vrijblijvende afspraak in de studio. Onze personal trainer van de personal fitness studio in Eindhoven Noord neemt alle tijd voor je. Tot snel!

Gratis Proefweek Personal Fitness in Eindhoven Noord

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder leven en vraag de gratis proefweek personal training in Eindhoven Noord aan. De proefweek is gratis en geheel vrijblijvend, je loopt dus geen enkel risico. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een gratis intake met gezondheidscheck.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Eindhoven


Rapenlandstraat 30
5623EW Eindhoven

0633233311
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*