Fitness Eersel

Woon jij in Eersel? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Eersel het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer!

Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren.

Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsdeskundige. 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Eersel de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.


 

Fitness Eersel: boost jouw mentale en fysieke energie

Wil jij de energie voelen stromen en zoek je naar fitness programma dat dit kan bewerkstelligen, dan past ons Fit for Life fitness programma in Eersel bij jou. Dit programma richt zich naast beweging ook op voeding en mindset waardoor je niet alleen werkt aan fitter lijf maar ook aan een vitalere levensstijl. Doordat je verder één op één begeleiding van een personal coach krijgt werk je effectief toe naar concrete resultaten.
 

Volg het Fit for Life fitness programma in Eersel

Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren heel succesvol met het Fit for Life programma. Dit doen wij in onze fitness en lifestyle studio’s die inmiddels verspreid zijn over heel Nederland. Kom je bij ons fitnessen in Eersel dan kies je voor een resultaatgericht alternatief op een regulier fitness programma. Dankzij onze succesformule en de persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde trainer zul je merken dat je al snel prettiger in je vel gaat zitten.
 

Duurzame verandering met resultaatgarantie

Wij zetten altijd in op duurzame verandering en werken niet alleen aan jouw fysieke gezondheid maar ook je mentale fitheid. Je krijgt bij ons naast een persoonlijk bewegingsschema ook voedingsadviezen op maat en mindset coach. Zo bieden we jou de tools om niet alleen je fitness doel te halen maar direct te werken aan een gezondere levensstijl. Hierdoor zul je ervaren dat je mentale en fysieke energie toenemen.


Hoe begin ik?

Kom je in Eersel fitnessen in onze studio dan kijken we eerst naar je gezondheid van dit moment. Dit doen we tijdens een gratis gezondheidscheck en intake. We zoomen dan eveneens in op jouw streefdoel; dit doel kan reiken van het verliezen van kilo’s tot het verminderen van stress klachten. Zo krijgen we snel duidelijk waar je staat en waar je naartoe wilt. Op basis daarvan stellen wij een passend programma voor je op. Wellicht tot snel in onze fitness studio in Eersel.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum