Fitness in Ede

Woon jij in Ede? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Ede aan het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer! Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren. Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsdeskundige.

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.

“Ik nodig alle inwoners van Ede en omstreken uit om bij mij een gezondheidscheck te doen, helemaal gratis en geheel vrijblijvend!” – Team Personal Fitness Nederland - Ede. 
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Ede de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze studio in Ede is gevestigd aan Hoorn 96. 

  • * velden zijn verplicht.
 

Een gezonder leven, meer energie, minder gezondheidsklachten en een slanker lichaam; dit zijn slechts enkele van de uitkomsten die wij met ons Fit for Life fitness programma in Ede kunnen garanderen. Wij richten ons op de lange termijn en op het complete plaatje, dus je krijgt niet alleen een persoonlijke trainer, je krijgt ook voedingsadvies van onze voedingsdeskundige en mental coaching voor zelfvertrouwen en wilskracht. Met deze drie pijlers garanderen wij jou een fitter lichaam, zowel fysiek als mentaal.
 

Onze lifestyle en fitness studio in Ede

Fitnessen in Ede doe je in onze lifestyle en fitness studio. Hier komen alle componenten van ons Fit for Life programma samen. De specialisten zijn aanwezig om je te helpen, er staan kwalitatieve fitnesstoestellen tot je beschikking en de sfeer is kalm en relaxed. Ben je benieuwd naar de faciliteiten die wij aanbieden, dan geven we je graag een rondleiding.
 

De drie pijlers tot succes

Beweging, gezond eten en mental coaching zijn de drie pijlers die ons fitness programma in Ede anders maken dan de rest. Wij pakken namelijk het complete plaatje aan en begrijpen dat een fit lichaam niet alleen van meer beweging komt. Een fit lichaam is een gelukkig lichaam, zonder stress en depressie en met de brandstoffen om optimaal te functioneren. Door aan de basis te werken zijn gewichtsverlies en de vermindering van lichamelijke- en mentale klachten een automatisch gevolg.
 

Wij geven nooit op

Wij hebben zoveel vertrouwen in ons programma dat we garanderen dat jij je doelstellingen haalt. En lukt dit niet binnen de aangegeven tijd, dan gaan de kosteloos door tot we er wel zijn. Fitnessen in Ede met ons Fit for Life programma betekent dat slechte gewoonten worden vergeten en goede gewoonten tweede natuur worden. De kans van slagen en langdurig succes is bij ons daarom 100%.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum