Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen in Ede

Overtollig vet op je rug, buik of benen irriteert en het maakt je onzeker. Zie jij op tegen je welverdiende vakantie omdat jij je onzeker voelt in je bikini of zwembroek? Wil je die kilo’s er nu voorgoed af hebben, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk bekende problemen die met het Fit for Life programma verleden tijd zijn. Nu zal je jezelf wel afvragen: ‘kan ik bij onze studio in Edeveel afvallen?’ Zeker, vele gingen je voor en zijn wel tot 30 kilo afgevallen, dit alles is mogelijk met onze personal training in Ede. Het kan écht. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp en ga ervoor!

Afvallen, weg met die onzekerheid

Hoeveel pogingen heb jij al gedaan? En hoeveel pogingen daarvan bleken effectief? Om nog maar niet te spreken over alle shakes, repen en crash diëten. Waarschijnlijk komt dit door de honderden bedrijven die jou beloofden om af te vallen. Wij garanderen daadwerkelijk resultaat. De hoogste tijd om vandaag nog in actie te komen verantwoord af te vallen  met het bewezen Fit for Life programma. Hierbij staan uitdagende, persoonlijke trainingen centraal. Ook focussen wij ons voeding en mind,  op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies zullen jou ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.

“Door aan de slag te gaan met de steunpilaren voor succes: beweging, coaching en voeding, komt het behalen van jouw doelen razendsnel in beeld.” - Team Personal Fitness Nederland - Ede.

Veranderen van binnen naar buiten

Dát is het principe waarmee wij werken. Wij horen vaker ‘het afvallen lukt niet’. Bij Personal Fitness Ede is ieder mens is in staat om te veranderen. Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we aan een oplossing op de lange termijn. Stapsgewijs, met persoonlijke aandacht en met eindeloos geduld begeleiden we jou naar de eindstreep. Jouw eindstreep! Wat je doel ook is, samen gaan we er voor de volle 1000% voor. Niet is ons te veel!

De Fit for Life werkwijze

Zonder plan, geen resultaat. We gaan ‘niet voor even’, maar voor resultaten voor de rest van je leven! Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je kennis met ons team van gecertificeerde personal trainers en onze lifestyle studio. Aan de hand van een gezondheidscheck brengen we de huidige situatie van jouw gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Vervolgens stippelen we een plan van aanpak uit waarmee we stapsgewijs werken aan jouw doelen.

Effectief afvallen in Ede, fit worden én blijven

Een drukke baan, lichamelijke ongemakken of andere omstandigheden vormen niet langer een belemmering voor jouw fitte leven. Zie het als een kleine drempel die je samen met ons over stapt, door onze persoonlijke aandacht is iedereen welkom bij ons en werken wij samen aan een gezonde en vitale levensstijl. 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Wil je ook verantwoord afvallen in Ede? Zet vandaag nog de eerste stap naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Mét jouw lievelingsspijkerbroek en zónder onzekerheden aan het zwembad. Go for it, go for fit! 

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Ede


Hoorn 96
6713 KR Ede

06-27 13 84 26
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)