Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Den Haag Piet Heinplein

We worden er dagelijks mee geconfronteerd in de media en binnen de overheid. Overal is aandacht voor een gezonder leven en het bestrijden van overgewicht. Talloze fabrikanten spelen daarop in, door het ontwikkelen van producten die ons zouden moeten helpen bij het slank en gezond houden van ons lichaam. We zien door de bomen het bos niet meer én hebben behoefte aan kennis en kunde. Goed nieuws: de gecertificeerde trainers bij Personal Fitness Den Haag staan namelijk te popelen om jouw vragen te beantwoorden en om met jou aan de slag te gaan.

De enige fitnesstudio die resultaten garandeert*

Personal Fitness Den Haag is een lifestyle- en fitnessstudio waar je in alle privacy kunt trainen onder begeleiding van professionele trainers. Met het Fit for Life programma gaan zij aan de slag om jouw gezondheid te verbeteren, een conditie op te bouwen en om jouw bloeddruk, vetpercentage en lichaamsgewicht te verlagen. Door beweging, voeding en coaching met elkaar te combineren gaan we jouw doelen gegarandeerd behalen. Het leuke is dat je deze maand geheel vrijblijvend kennis met ons kan maken middels onze gratis proefweek fitness. 

Bereikbaarheid Personal Fitness Den Haag

Onze studio in Den Haag is centraal gelegen aan het Piet Heinplein op nummer 66. Schuin tegenover de Kinderboekenwinkel en de Bagel & Beans. Kom gerust langs om vrijblijvend een kijkje te nemen! Rondom ons pand is er voldoende parkeergelegenheid, al stimuleren wij een ritje met de fiets natuurlijk meer.


Adres
Piet Heinplein 66
2518 BX Den Haag

Trainers: Melih Kaya en
Marco Hoogendijk
E:  06-15373657 (Melih)
M:  info@personalfitnessdenhaag.nl

Hopelijk tot snel bij ons in de studio.

Sportieve groet, 
Melih Kaya en Marco Hoogendijk 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*