Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal training Den Haag Oude Haagweg

“In je hoofd kun je alles. Je wordt wat je gelooft. Je wordt waar je diep van binnen echt van overtuigd bent.” 

Geen dieet, hype of korte termijnoplossing

Wij werken met een Fit for Life programma. Dit betekent dat beweging, voeding en coaching centraal staan. Het Fit for Life programma is geen dieet, hype of een korte termijnoplossing. Het biedt uitkomst op de lange termijn, met blijvend resultaat.* Tijdens de eerste afspraak wordt er een gezondheidscheck uitgevoerd, deze is gratis en geheel vrijblijvend. Deze check geeft ons een duidelijk beeld van jouw huidige conditie en hierdoor kunnen we een op maat gemaakt plan van aanpak opstellen.

Jij bepaalt je schema

Om jouw uiteindelijke doelen, een fit lichaam, een goede conditie en een gezond gewicht, te bereiken, moet je aan de slag. Het is belangrijk dat je voor jezelf een keuze maakt: vind jij dat sporten een vast onderdeel van jouw leven moet zijn? Omdat je weet dat je door sporten sneller jouw doelen bereikt en vasthoudt en dat jij je fitter voelt? Of vind jij het niet nodig om minimaal drie keer per week (licht) intensief te bewegen en te sporten? Dan is dat jouw keuze!

Al overtuigd? Probeer onze GRATIS proefweek! 

Word ook de beste versie van jezelf en meld je hieronder aan. Samen werken we aan de kwaliteit van jouw leven. Neem vandaag nog de stap. Je kunt dit! 

 • * velden zijn verplicht.


* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*