Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Den Haag Oude Haagweg

Dagelijks worden we er mee geconfronteerd: social media, de overheid en de overige media. Overal in ons land is aandacht voor een gezonder leven en het reduceren van overgewicht. Maar ook fabrikanten ontwikkelen voortdurend producten die ons zouden moeten helpen bij het slank en gezond houden van ons lichaam. Hierbij ligt de nadruk op zouden, want wat is nu echt goed en gezond voor ons? De gecertificeerde trainers bij Personal Fitness Den Haag Oude Haagweg staan te popelen om jou dat te laten ervaren en heel Den Haag fit en vitaal te maken. 

Wij geven 100% resultaatgarantie

Personal Fitness Den Haag Oude Haagweg is onze tweede Personal Fitness Studio in deze stad. In beide lifestyle- en fitnessstudio's kun je in alle vrijheid trainen onder begeleiding van professionele en ervaren trainers. Aan de hand van het Fit for Life programma gaan zij samen met jou aan de slag om een conditie op te bouwen, jouw gezondheid te verbeteren en om jouw bloeddruk, vetpercentage en lichaamsgewicht te verminderen. Door beweging, voeding en coaching met elkaar samen te voegen behalen we jouw doelen gegarandeerd.* Deze maand mag je gratis een week komen trainen om te kijken wat jij van onze formule vindt. Laat deze unieke kans niet lopen!

Bereikbaarheid Personal Fitness Den Haag Oude Haagweg

Kom gerust langs om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze studio! Rondom het pand is er voldoende parkeergelegenheid, zowel voor de auto als voor de fiets. Verander je mindset meteen en kom ook eens met de fiets, een goed begin is immers het halve werk!

Adres
Oude Haagweg 577
2552 GJ Den Haag


Trainers: Melih Kaya en Marco Hoogendijk
M: 06 15 37 35 86
E:  info@personalfitnessdenhaag.nl


Hopelijk tot snel bij ons in de studio!

Sportieve groet, 
Melih Kaya en Marco Hoogendijk

Ja, ik wil alle (start)informatie ontvangen ↓

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*