Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

TRX training

Nieuw bij Personal Fitness Den Bosch West

Altijd al willen trainen zoals in het Amerikaanse leger? Dan ben je bij Personal Fitness Den Bosch West op het juiste adres! Door mee te doen aan de nieuwe en uitdagende TRX training ontwikkel je kracht, balans, flexibiliteit en core-stabiliteit tegelijkertijd. Het maakt niet uit welk trainingsniveau je hebt, TRX training is een geschikte training voor iedereen. Met TRX voer je oefeningen uit waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht en zwaartekracht. Er zijn honderden verschillende oefeningen, combinaties en variaties mogelijk, waardoor jij jouw doelen kunt bereiken. 

Wil jij:

- Een snelle en effectieve total-body work-out?
- Een ijzersterke core?
- Je spieruithoudingsvermogen verhogen?
- Je houding en bewegingspatroon verbeteren?

Hoe werkt het?

Bij TRX training maak je slechts gebruik van één band met twee handvaten. Ten opzichte van het gebruik van fitnessapparaten heb je een veel grotere bewegingsvrijheid tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Hierdoor werk je onbewust aan een betere techniek en meer stabilisatie. Hoe zwaar de oefening wordt, bepaal jij zelf door je lichaamspositie aan te passen, waardoor je de weerstand kunt verhogen of verlagen. Doordat de oefeningen overeen komen met natuurlijke bewegingspatronen, stimuleert een TRX training een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in je dagelijks leven.

Doe ook mee met een gratis TRX training

Met de uitdagende TRX training train jij je lichaam binnen een half uur tot het uiterste. Bij Personal Fitness Den Bosch West volg je de training op woensdag van 18:15 uur tot 18:45 uur en op zaterdag van 13:30 uur tot 14:00 uur. Wil jij ook een keer (of meerdere keren) meedoen? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op voor een gratis TRX training. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*