Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

TRX training

Nieuw bij Personal Fitness Den Bosch West

Altijd al willen trainen zoals in het Amerikaanse leger? Dan ben je bij Personal Fitness Den Bosch West op het juiste adres! Door mee te doen aan de nieuwe en uitdagende TRX training ontwikkel je kracht, balans, flexibiliteit en core-stabiliteit tegelijkertijd. Het maakt niet uit welk trainingsniveau je hebt, TRX training is een geschikte training voor iedereen. Met TRX voer je oefeningen uit waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht en zwaartekracht. Er zijn honderden verschillende oefeningen, combinaties en variaties mogelijk, waardoor jij jouw doelen kunt bereiken. 

Wil jij:

- Een snelle en effectieve total-body work-out?
- Een ijzersterke core?
- Je spieruithoudingsvermogen verhogen?
- Je houding en bewegingspatroon verbeteren?

Hoe werkt het?

Bij TRX training maak je slechts gebruik van één band met twee handvaten. Ten opzichte van het gebruik van fitnessapparaten heb je een veel grotere bewegingsvrijheid tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Hierdoor werk je onbewust aan een betere techniek en meer stabilisatie. Hoe zwaar de oefening wordt, bepaal jij zelf door je lichaamspositie aan te passen, waardoor je de weerstand kunt verhogen of verlagen. Doordat de oefeningen overeen komen met natuurlijke bewegingspatronen, stimuleert een TRX training een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in je dagelijks leven.

Doe ook mee met een gratis TRX training

Met de uitdagende TRX training train jij je lichaam binnen een half uur tot het uiterste. Bij Personal Fitness Den Bosch West volg je de training op woensdag van 18:15 uur tot 18:45 uur en op zaterdag van 13:30 uur tot 14:00 uur. Wil jij ook een keer (of meerdere keren) meedoen? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op voor een gratis TRX training. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*