Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Den Bosch West

Het Fit for Life programma is geen dieet, geen hype en geen kortetermijnoplossing. Wanneer jij op zoek bent naar een wondermiddel waarbij je snel kilo's kwijt raakt, ben je hier aan het verkeerde adres. Wij gaan namelijk aan de slag met jouw voedingspatroon, mindset en huidige sportactiviteiten. Door deze gouden combinatie val je af en ontwikkel je een fit en energiek lichaam. Tijdens het Fit for Life programma leer jij hoe jouw lichaam werkt en hoe je het moet onderhouden om fit en slank te blijven, maar bovenal hoe jij jouw lichaam gezond kan houden.

De ‘Fit for Life’ style 

Fit for Life is een gegarandeerd succesvol programma.* Bij dit programma bepaal jij zelf jouw einddoelen. Talloze mensen gingen je al voor met verbluffende eindresultaten. Hoe gaat je leven eruit zien? Je eet gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. Je beweegt en houd je lichaam sterk en in vorm. Maar uiteraard ontspan je daarnaast, geniet je en zit je lekker in je vel. Klinkt dit niet muziek als in de oren? 

Fit for Life bewijst zich tijdens de gratis proefweek

Vermoeidheid, verstoorde stoelgang, slechte conditie, rug- en gewrichtsklachten, overgewicht en talloze andere lichamelijke- en geestelijke klachten komen vaak voort uit een verkeerd voedingspatroon en te weinig lichamelijke beweging. Heb jij deze klachten ook en ben jij het zat om je zo te voelen? Schrijf je dan nu in en verhelp jouw klachten!

PS. Wanneer jij je nú inschrijft, ontvang je een gratis proefweek bij Personal Fitness Den Bosch West

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*