Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Fitness Den Bosch Oost

Fitness Den Bosch WestBewegen brengt veel voordelen met zich mee. Het verbetert de doorbloeding van je lichaam, zorgt voor een beter afweersysteem, je longen worden sterker, je spijsvertering verhoogt, het versterkt je botten en spieren én het heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. Kortom, ga meer bewegen. Vind je dat lastig dan kan een personal coach de oplossing zijn. Voor startende sporters is het een aanrader om gebruik te maken van een personal trainer, hij of zij geeft je motivatie en helpt om doelen te verwezenlijken. Toch kan een personal trainer ook veel betekenen voor de gevorderde sporter, bij deze sporters is het van belang dat ze niet in een eenzijdig sportpatroon vallen. 

Het Fit for Life programma

Het Fit for Life programma draait allemaal om beweging, voeding en mental coaching. Wekelijks ga jij met je personal trainer de studio in om het onderste uit de pan te krijgen en kan jij, door de persoonlijke fitness set die je ontvangt, thuis door trainen. Ook is er een wekelijks weegmoment waarbij er met een voedingsdeskundige een voedingsadvies wordt meegegeven waardoor je niet alleen sport maar ook veel leert over een gezonde levensstijl. Maar dit is niet alles, mental coaching is ook een belangrijk onderdeel van het Fit for Life programma. Verander je gedachten en jij verandert. 

Probeer nu Personal Fitness Den Bosch Oost uit

Onze personal trainers zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren weer in vorm bent, letterlijk en figuurlijk. Vul onderstaand formulier in en claim een gratis proefweek fitness. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*