Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Delft

Voor een goed gevoel ga je naar Personal Training Delft. We laten je zien dat sporten leuk is. Vooral omdat de resultaten al snel zichtbaar zijn. Je gaat afvallen, je krijgt spieren en het overtollig vet verdwijnt. Spieren maken je sterker. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Je zelfvertrouwen groeit en je voelt je prettig. Gaat het zo makkelijk? Nee, het vergt veel doorzettingsvermogen. Bij Personal Fitness Delft sta je er niet alleen voor. Onze personal trainer helpt je op de moeilijke momenten en zorgt ervoor dat jij je doel behaald.* Een personal trainer kent verschillende benamingen. Een ding hebben ze gemeen: ze zorgen dat jij jouw doelstelling behaald.

Kies voor een nieuw leven

Kies nu voor de ommekeer in je leven. Wil jij weer trots zijn op hoe je eruit ziet? Of eindelijk weer een goede conditie hebben? Alles is mogelijk. Zet alle smoezen en ja-maar- gedachten uit je hoofd en begin met geloven in jezelf en je eigen kunnen. 

Succesformule

We werken volgens het principe waarmee al veel positieve resultaten zijn geboekt. Misschien was je al maanden aan het sporten, maar zag je het gewenste effect nog niet. Wellicht heb je al tig diëten geprobeerd en val je geen kilo af. Bij Personal Fitness Delft laten we je niet enkel sporten. We geven ook niet alleen voedingsadvies. We combineren deze twee facetten en voegen daar mental coaching aan toe om een compleet andere mindset te creëren. Met deze drie ingrediënten heb jij de ideale mix om jouw einddoel te behalen. We ontwikkelden het Fit for Life programma, waarmee we een echte succesformule te pakken hebben. Ook stelt jouw personal trainer speciaal voor jou een op maat gemaakt schema op. En dat werkt. 

Go for (f)it!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*