Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Delft

Tik je afvallen in bij een zoekmachine op internet dan vliegen de tips en wondermiddeltjes je om de oren. Best handig om te weten maar hoe maak je daar nou één geheel van. En hoe pas je het toe op jouw dagelijkse leven? Als je leest dat je een ontbijt nooit over moet slaan, maar je moet om half acht of eerder al de deur uit naar je werk? Om nou uit te rekenen hoeveel calorieën je op een dag eet en hoe die zijn verdeeld in eiwitten, koolhydraten en vet. Kortom, je kan hier wel een helpende hand bij gebruiken. Personal Fitness Delft biedt deze helpende hand in de vorm van een deskundige. 

Vers en onbewerkt is mager

Eigenlijk is alles wat je vers koopt en rechtstreeks uit een boom, struik, of de grond komt goed. Af en toe vlees en vis erbij zorgen voor een goede afwisseling. Is het product door de industrie bewerkt dan wordt er veel aan toegevoegd om het er aantrekkelijk uit te laten zien, lekkerder te laten smaken of langer goed te kunnen houden. Deze toevoegingen zijn snelle suikers, zout, transvet, kleur en smaakstoffen en dat zijn de dikmakers. Kies daarom voor vers en geen kant en klare producten. Wij vertellen je graag nog veel meer over voedsel. 

Stofwisseling versnellen

Sporten is belangrijk voor een gezond lichaam. Door beweging verbrand je vet en krijg je een snellerek stofwisseling. En door je stofwisseling te versnellen verlies je sneller vet. Ook na het sporten profiteer je daarvan, want in rust verbrand je met een snelle stofwisseling meer energie dan met een langzame stofwisseling. Dat is de theorie achter afvallen, hoe je dat in de praktijk kunt toepassen hoor je via jouw personal coach bij Personal Fitness Delft. 

Wil jij je doel nu echt behalen?

Wij staan te popelen om je alles bij te brengen wat wij weten over voeding en beweging. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*