Nieuws

 • Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij i...

  Lees meer
 • Afvallen met resultaatgarantie

  Dagelijks krijgen wij mensen in onze studio's die graag willen afvallen. ...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Delft

Tik je afvallen in bij een zoekmachine op internet dan vliegen de tips en wondermiddeltjes je om de oren. Best handig om te weten maar hoe maak je daar nou één geheel van. En hoe pas je het toe op jouw dagelijkse leven? Als je leest dat je een ontbijt nooit over moet slaan, maar je moet om half acht of eerder al de deur uit naar je werk? Om nou uit te rekenen hoeveel calorieën je op een dag eet en hoe die zijn verdeeld in eiwitten, koolhydraten en vet. Kortom, je kan hier wel een helpende hand bij gebruiken. Personal Fitness Delft biedt deze helpende hand in de vorm van een deskundige. 

Vers en onbewerkt is mager

Eigenlijk is alles wat je vers koopt en rechtstreeks uit een boom, struik, of de grond komt goed. Af en toe vlees en vis erbij zorgen voor een goede afwisseling. Is het product door de industrie bewerkt dan wordt er veel aan toegevoegd om het er aantrekkelijk uit te laten zien, lekkerder te laten smaken of langer goed te kunnen houden. Deze toevoegingen zijn snelle suikers, zout, transvet, kleur en smaakstoffen en dat zijn de dikmakers. Kies daarom voor vers en geen kant en klare producten. Wij vertellen je graag nog veel meer over voedsel. 

Stofwisseling versnellen

Sporten is belangrijk voor een gezond lichaam. Door beweging verbrand je vet en krijg je een snellerek stofwisseling. En door je stofwisseling te versnellen verlies je sneller vet. Ook na het sporten profiteer je daarvan, want in rust verbrand je met een snelle stofwisseling meer energie dan met een langzame stofwisseling. Dat is de theorie achter afvallen, hoe je dat in de praktijk kunt toepassen hoor je via jouw personal coach bij Personal Fitness Delft. 

Wil jij je doel nu echt behalen?

Wij staan te popelen om je alles bij te brengen wat wij weten over voeding en beweging. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Nieuws

 • Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij i...

  Lees meer
 • Afvallen met resultaatgarantie

  Dagelijks krijgen wij mensen in onze studio's die graag willen afvallen. ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*