Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal training Capelle aan den IJssel

Hoeveel kansen laat je voorbijgaan? Grijp nu deze kans op een beter en gezonder leven. De trein van Personal Fitness Nederland start bij jou in de buurt en brengt je naar elke gewenste bestemming. Jouw doel, jouw reis. Er wordt een persoonlijk plan opgesteld afgestemd op jouw huidige levensstijl, conditie en algehele gezondheid. Vol vertrouwen stap jij uit op jouw bestemming: je nieuwe levensstijl.

De drie musketiers

Wij geloven in het Fit for Life-concept, we hebben deze aanpak gebaseerd op drie kernwaarden die elkaar verstevigen. Allereerst kijken we naar jouw huidige voedingspatroon. Gezonde voeding is de brandstof voor het vergroten van jouw spiermassa en het verlagen van je vetpercentage. Een dieet wil niet altijd zeggen dat je minder mag eten. Minder vet, dat wel. Een lichaam heeft voldoende aan matige porties als er voldoende bouwstoffen in het eten aanwezig zijn. Een dieet is het eten van verantwoorde voeding. Voldoende beweging is de kernwaarde die daarmee samenhangt. Combineer je gezond eten met trainingen, dan zie je snel resultaat. Ten slotte voegen we daar mental coaching aan toe. We veranderen jouw huidige mindset en zorgen voor een positievere en gezondere mindset. Uiteraard hoef je dit niet in je eentje te doen. Jouw personal trainer helpt, motiveert, pept op, begeleidt deskundig en is er voor jou. 

(F)It is your turn

Het is nu aan jou. Ben jij toe aan een gezondere levensstijl? Wil jij afvallen, een betere conditie opbouwen of gezonder leven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon. 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Capelle aan den IJssel


De Linie 3
2905 AX Capelle aan den IJssel

06-47682693
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)