Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal training Capelle aan den IJssel

Hoeveel kansen laat je voorbijgaan? Grijp nu deze kans op een beter en gezonder leven. De trein van Personal Fitness Nederland start bij jou in de buurt en brengt je naar elke gewenste bestemming. Jouw doel, jouw reis. Er wordt een persoonlijk plan opgesteld afgestemd op jouw huidige levensstijl, conditie en algehele gezondheid. Vol vertrouwen stap jij uit op jouw bestemming: je nieuwe levensstijl.

De drie musketiers

Wij geloven in het Fit for Life-concept, we hebben deze aanpak gebaseerd op drie kernwaarden die elkaar verstevigen. Allereerst kijken we naar jouw huidige voedingspatroon. Gezonde voeding is de brandstof voor het vergroten van jouw spiermassa en het verlagen van je vetpercentage. Een dieet wil niet altijd zeggen dat je minder mag eten. Minder vet, dat wel. Een lichaam heeft voldoende aan matige porties als er voldoende bouwstoffen in het eten aanwezig zijn. Een dieet is het eten van verantwoorde voeding. Voldoende beweging is de kernwaarde die daarmee samenhangt. Combineer je gezond eten met trainingen, dan zie je snel resultaat. Ten slotte voegen we daar mental coaching aan toe. We veranderen jouw huidige mindset en zorgen voor een positievere en gezondere mindset. Uiteraard hoef je dit niet in je eentje te doen. Jouw personal trainer helpt, motiveert, pept op, begeleidt deskundig en is er voor jou. 

(F)It is your turn

Het is nu aan jou. Ben jij toe aan een gezondere levensstijl? Wil jij afvallen, een betere conditie opbouwen of gezonder leven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon. 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*