Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Capelle aan den IJssel

Kijk eens naar jezelf. Ben je tevreden over wat je ziet? Of erger jij je aan het overtollige vet dat zich op verschillende plekken op je lichaam ophoopt? Heb jij je er al bij neergelegd, of ben je nog strijdlustig en bereid om er iets aan te doen? Verlos je dan nu van die overtollige ongezonde extra’s. Het is mogelijk, maar je moet er wel hard voor werken. Wij van Personal Fitness Capelle aan den IJssel geloven namelijk niet in wondermiddeltjes. Met de hulp van een personal trainer ga je meer bewegen, gezonder eten en creëer je een andere mindset. Na een tijdje ga je het zelfs leuk vinden, omdat de resultaten al snel zichtbaar zijn en je complimenten uit je omgeving krijgt. Daardoor word je extra gemotiveerd en kun jij je na verloop van tijd niet meer indenken dat jij jezelf vroeger zo verwaarloosde. Het gaat een onderdeel van je leven worden. Je krijgt een geheel nieuwe lifestyle en dat geeft je zoveel meer dan een gespierd lichaam.

Stralen in een strak lichaam

Het beste moment is in de paskamer van de kledingwinkel. Eindelijk pas je in dat jurkje of dat mooie pak, zonder allerlei vet te hoeven maskeren. Je kunt de broek die veel te groot is zonder spijt wegdoen. Afvallen geeft zoveel meer dan alleen een gezonder lichaam. Je krijgt een glimlach als je naar jezelf kijkt, als je nieuwe kleding gaat passen, als mensen je vragen hoeveel je bent afgevallen, als je overal aan mee kunt doen zonder schaamte dat je zal opvallen door je forsere postuur. Je voelt je energieker en je krijgt meer zelfvertrouwen. Klinkt dat niet heerlijk!

Begin vandaag écht met afvallen

Wil jij deze poging gegarandeerd laten slagen?* Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Go for (f)it!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*