Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Capelle aan den IJssel

Kijk eens naar jezelf. Ben je tevreden over wat je ziet? Of erger jij je aan het overtollige vet dat zich op verschillende plekken op je lichaam ophoopt? Heb jij je er al bij neergelegd, of ben je nog strijdlustig en bereid om er iets aan te doen? Verlos je dan nu van die overtollige ongezonde extra’s. Het is mogelijk, maar je moet er wel hard voor werken. Wij van Personal Fitness Capelle aan den IJssel geloven namelijk niet in wondermiddeltjes. Met de hulp van een personal trainer ga je meer bewegen, gezonder eten en creëer je een andere mindset. Na een tijdje ga je het zelfs leuk vinden, omdat de resultaten al snel zichtbaar zijn en je complimenten uit je omgeving krijgt. Daardoor word je extra gemotiveerd en kun jij je na verloop van tijd niet meer indenken dat jij jezelf vroeger zo verwaarloosde. Het gaat een onderdeel van je leven worden. Je krijgt een geheel nieuwe lifestyle en dat geeft je zoveel meer dan een gespierd lichaam.

Stralen in een strak lichaam

Het beste moment is in de paskamer van de kledingwinkel. Eindelijk pas je in dat jurkje of dat mooie pak, zonder allerlei vet te hoeven maskeren. Je kunt de broek die veel te groot is zonder spijt wegdoen. Afvallen geeft zoveel meer dan alleen een gezonder lichaam. Je krijgt een glimlach als je naar jezelf kijkt, als je nieuwe kleding gaat passen, als mensen je vragen hoeveel je bent afgevallen, als je overal aan mee kunt doen zonder schaamte dat je zal opvallen door je forsere postuur. Je voelt je energieker en je krijgt meer zelfvertrouwen. Klinkt dat niet heerlijk!

Begin vandaag écht met afvallen

Wil jij deze poging gegarandeerd laten slagen?* Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Go for (f)it!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Capelle aan den IJssel


De Linie 3
2905 AX Capelle aan den IJssel

06-47682693
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)