Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Capelle aan den IJssel

Personal Fitness Nederland is meer dan een sportstudio. Je hoeft niet zelf aan de slag te gaan met cardioapparatuur of gewichten, je staat altijd onder toezicht van een personal trainer. Deze personal coach is de sleutel tot jouw succes. Het is meer dan een sportinstructeur, het is iemand die je motiveert en zijn/haar kennis gebruikt om je goed te ondersteunen. Die weet wanneer jij extra motivatie nodig hebt. Ook voor jou is er een personal trainer beschikbaar. Je hoeft geen popster, bekende acteur of BN’er te zijn. Voor iedereen is een stralend, mooi en gespierd lichaam binnen handbereik

Kom ook trainen

De studio in Capelle aan den IJssel is gevestigd op de 2e verdieping tegenover winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel. Er is voldoende parkeergelegenheid voor alle vervoersmiddelen. Niets houdt je meer tegen!

Adres
De Linie 3
2905 AX Capelle aan den IJssel

Trainer: Gary Tjen-a-Tak
T: 06 47 68 26 93
E: gary@personalfitnessnederland.nl

Tot snel in de studio. 

Sportieve groet,
Gary

 

Laat je wens nu werkelijkheid worden. Een gezond en vitaal leven is ook voor jou mogelijk. Beslis je om er echt voor te gaan of klik je deze website weer dicht? Je bent al zo ver gekomen. Nu is het een kwestie van doorpakken. Vul onderstaand contactformulier in en zet de eerst stap richting je gezondere levensstijl.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*