Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Breda

Voel jij je niet meer aantrekkelijk als je in de spiegel kijkt? Wil je al tijden iets doen aan je overtollige vet maar ontbreekt het je simpelweg aan motivatie? Betaal je al maanden voor een sportabonnement maar maak je hier tot overmaat van ramp geen gebruik van? Jij bent niet de enige. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma met personal training, voedingsadvies en coaching gaan we je ondersteunen, uitdagen en inspireren.

Met personal training maak je van je dromen, doelen
In de Personal Fitness Studio in Breda aan de Mathenessesstraat begeleiden personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen onze sporters op weg naar hun persoonlijke doelen. Dankzij de verschillende specialiteiten binnen ons team hebben we alle nodige kennis en kunde in huis om samen met alle deelnemers van het Fit for Life programma te werken aan een gezond, gelukkig en vitaal leven.

Wij nodigen iedereen uit voor een vrijblijvend en gratis intake in de studio. Je ontvangt dan direct advies over hoe je jouw persoonlijke doelen 100% gaat behalen!” – Stijn IJzermans, Personal Trainer en coach in Breda

Intake, gezondheidscheck, plan van aanpak
Tijdens het intakegesprek maak je kennis met ons team en de lifestyle studio. Met een gezondheidscheck brengen we je huidige gezondheid in kaart. Aansluitend bespreken we je persoonlijke doelen. Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team van specialisten een op maat gemaakt plan van aanpak op weg naar de realisatie van jouw doelen.

Fit for Life werkwijze
Aan de hand van wekelijkse afwisselende personal trainingen zorgen we er vervolgens voor dat je voldoende beweegt. Onze 
voedingsdeskundige neemt jouw huidige voedingspatroon onder de loep, adviseert hierin en past deze daar waar nodig aan. Om te voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, plannen we ook diverse mental coaching sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.

Jouw doel is onze missie!
Zoals onze naam Personal Fitness Nederland al verklapt hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. ‘Personal’ is bij ons geen streven, maar een garantie. Wat jouw doel ook is, samen gaan we er voor de volle 100% voor. Of je nou 10 tot 20 kilo wil afvallen, je rugklachten wil verhelpen, je conditie wil verbeteren of mentale problemen zoals een burn-out wil voorkomen. Wij zijn er voor je, 24/7! 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen
Het enige wat jou nu nog tegenhoudt om te starten ben jijzelf. Aan de slag met persoonlijke een-op-een training in Breda? Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Nederland - Breda


Mathenessestraat 53 B 
4834 EA Breda

06 29 23 04 32
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)