Contact Personal Fitness Nederland - Bleiswijk

In onze lifestyle- en fitness studio bieden we een totaalpakket aan faciliteiten. Je kunt aan de slag op de apparaten, krijgt adviezen van je personal coach en we geven antwoord op al je vragen over voeding. Of je nu alleen komt sporten of met een vriend of vriendin. Je staat er nooit alleen voor. Jouw personal coach biedt jou de ondersteuning die je op dat moment nodig hebt.  
We begrijpen best dat je nu meteen al wilt komen. En dat kan ook. Bel ons of kom langs. We bespreken je doelstelling en ontwikkelen daar een op maat gemaakt plan van aanpak voor. We laten je kennismaken met al onze fitnessapparatuur en stellen je voor aan jouw personal trainer. Het begin is vaak het moeilijkst. Die eerste stap heb jij al gezet, nu is het een kwestie van doorpakken. Laat je niet meer leiden door slechte gewoontes die dagelijkse kost zijn geworden. Voel je weer fit, levenslustig en geef je zelfvertrouwen een boost bij Personal Fitness Nederland - Bleiswijk.

Mission Possible

Is er nog een kleine twijfel en roept er nog een stemmetje in je dat je het niet vol gaat houden? Weet dan dat we je niet over een drempel gaan trekken. Jij zorgt voor de intrinsieke motivatie. Spring op de fiets of in de auto, er is tevens voldoende parkeergelegenheid, en maak kennis met Personal Fitness Nederland - Bleiswijk. Gewoon doen, als je het ons vraagt!

Adres:
Lorentzstraat 81
2665 JG Bleiswijk

Trainer: Ranil Friederichs
M: 06-55233422
E: personalfitnessbleiswijk@gmail.com

Hopelijk tot snel bij ons in de studio.

Sportieve groet, 

Ranil Friederichs

Tijdelijke actie: gratis proefweek fitness in Bleiswijk

In slechts één minuut zet jij de stap naar een fit en vitaal leven. Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen één werkdag terug om een afspraak te maken. Go for it, samen kunnen wij dit!

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum