Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Bilthoven

Wil je al tijden iets doen aan je overtollige vet maar ontbreekt het je simpelweg aan motivatie? Voel jij je niet meer aantrekkelijk als je in de spiegel kijkt? Heb je al maanden een sportabonnement maar maak je hier spijtig genoeg geen gebruik van? Geen zorgen, jij bent niet de enige. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma  met personal training, voedingsadvies en coaching gaan we je ondersteunen, uitdagen en inspireren.

Met personal training maak je van je dromen, doelen

In de Personal Fitness Studio in Bilthoven, welke gevestigd is aan Rembrandtlaan 7, begeleiden personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen onze sporters op weg naar hun persoonlijke doelen. Doormiddel van verschillende specialiteiten binnen ons team hebben we alle nodige kennis en kunde in huis om samen met alle deelnemers van het Fit for Life programma te werken aan een vitaal, gelukkig en gezond leven.

Samen gaan we aan de slag om jouw streefgewicht te behalen en belangrijker nog te behouden. Bij onze locatie in Bilthoven gaan we namelijk altijd voor een duurzaam resultaat.’’ – Tim Lenders en Sietse Spaargaren, personal trainers in Bilthoven.

Intake, gezondheidscheck, plan van aanpak

Tijdens een persoonlijk intake gesprek maak je kennis met ons team en de lifestyle studio. Daarna brengen we doormiddel van een gezondheidscheck je huidige gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team van specialisten een op maat gemaakt plan van aanpak waarmee we jouw doelen gaan realiseren.

Fit for Life werkwijze

Wij zorgen er voor dat doormiddel van afwisselende personal trainingen je voldoende in beweging bent. Ook wordt jouw huidige voedingspatroon onder de loep genomen door een van onze voedingsdeskundige welke ook advies geeft en stuurt op eventuele aanpassingen. Wij willen voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, daarom plannen we ook diverse mental coaching sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.

Jouw doel is onze missie!

Zoals onze naam Personal Fitness Nederland - Bilthoven al verklapt hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wij zullen echt kijken naar jouw persoonlijke situatie en hier de trainingen en adviezen op af stemmen. Wat jouw doel ook is, samen gaan we er voor de volle 100% voor. Of je nou 5 of 20 kilo wil afvallen, lichamelijke klachten wil verhelpen, sterker wil worden of mentale problemen zoals een burn-out wil voorkomen. Wij zijn er voor je, 24/7! 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Het enige wat jou nu nog tegenhoudt om te starten ben jijzelf. Aan de slag met persoonlijke een-op-een training in Bilthoven? Wacht niet langer en laat je contactgegevens vandaag nog achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Nederland - Bilthoven


Rembrandtlaan 7
3723BG Bilthoven

06-41598163 en 06-45278551
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)