Bilthoven

De coach van Personal Fitness Nederland, locatie Bilthoven, zit te popelen om al jouw vragen te beantwoorden en om samen jouw persoonlijke doelstellingen te bespreken. Bij de kennismaking bespreekt hij jouw sport activiteiten, gezondheid, blessures en voedingspatroon. Zo heeft de personal coach een duidelijk inzicht en wordt aan de hand van deze gegevens en jouw doelstellingen direct een duidelijk en 100% haalbaar plan voorgesteld.* Nu horen we je denken: ‘100% haalbaar? Dat kan toch niet?’ Bij Personal Fitness Nederland - Bilthoven trainen en motiveren we je kosteloos door als je jouw doelstelling niet haalt. 

No excuses, just do it!

Personal Fitness Nederland - Bilthoven, is een lifestyle- en fitness studio waar je in alle privacy kan trainen. Dankzij het Fit for Life programma kan je bij ons terecht voor personal training, voedingsadvies, mental coaching en advies over thuis trainen. Wij hebben een lifestyle- en personal fitness programma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat jij je fit en gezond voelt en je doelen behaalt.*

Bereikbaarheid 

In Bilthoven beschikken wij over een eigen studio waar in alle privacy getraind kan worden. Deze studio is gelegen aan de Rembrandtlaan 7 in Bilthoven. De studio ligt dichtbij het treinstation Bilthoven centraal. Vanaf de Spoorlijn of de Soestdijkseweg Noord neem je op de rotonde de afslag naar de Jan Steenlaan en vervolgens neem je de eerste afslag links naar de Rembrandtlaan. Na 500 meter bevindt de studio zich aan de rechterkant.  Kom je vanaf de Leyenseweg neem dan op de rotonde bij de supermarkt PLUS de afslag naar de Massijslaan en neem vervolgens na 250 meter de tweede afslag naar rechts richting de Rogier van der Weydenlaan. Sla vervolgens de eerste weg linksaf en na 150 meter bevindt de studio zich aan de linkerkant.  Zowel voor als rondom dit pand is voldoende gelegenheid om te parkeren met je auto of fiets. Kom gerust langs! We hopen je snel te zien in de studio!

Adres:
Rembrandtlaan 7
3723 BG Bilthoven

Coaches: Tim en Sietse

E: bilthoven@personalfitnessnederland.nl
M: 06 4159 8163 (Tim) en 06 4527 8551 (Sietse)

Met sportieve groet,

Tim en Sietse


Tijdelijke actie: GRATIS Proefweek Fitness in Bilthoven

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen één werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Martijn

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Nancy

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Albert-Jan

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben drie jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum