Fitness Best

Woon jij in Best? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Best het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer!

Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren.

Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsdeskundige. 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Best de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.


 

Verbeter jouw personal fitness in Best

Ben je op zoek naar een fitness studio in Best omdat je wilt werken aan een gezonder lichaam en een vitale levensstijl? Dan past een holistische aanpak bij jouw wensen. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jarenlang volgens een succesformule rustend op drie belangrijke pijlers: voeding, mentale coaching en beweging. Gecombineerd zorgen deze drie elementen ervoor dat je merkbaar resultaat boekt. Je voelt je energieker, gezonder en gelukkiger. Maar hoe pak je dit aan? Met hulp van onze personal coaches.
 

Fitness in Best met personal coach

Bij Personal Fitness Nederland werken we met gecertificeerde personal trainers die zich inzetten om samen met jou je persoonlijke doelen te behalen. Kies je er voor om bij ons in Best te fitnessen, dan kies je voor trainingen in een één op één setting. Wij zijn hierdoor anders dan een reguliere sportschool. Onze trainingen worden voor jou samengesteld en gecombineerd met bijpassende voedingsadviezen. Daarnaast is er veel aandacht voor je mindset en je gedachten.
 

Resultaatgarantie

Juist doordat het programma en de begeleiding zo persoonlijk toegespitst zijn, kunnen we je een resultaatgarantie geven. We zetten bij Personal Fitness Nederland altijd in op het behalen van duurzame resultaten. Kom je bij ons fitnessen in Best dan kies je dus niet voor een snelle oplossing maar voor maatwerk waar je ook in de toekomst wat aan hebt. Je leert van alles over voeding, mindset en beweging en van deze kennis kun je ook in de toekomst profijt ondervinden.


Past dit fitness programma in Best bij jou?

Je kunt vanuit heel verschillende overwegingen bij onze studio terecht komen. Wellicht wil je conditie opdoen, afvallen of juist aankomen. Met fysieke klachten kun je eveneens bij ons terecht. Ervaar je stress of wil je meer energie overhouden aan het eind van de dag? Ook dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum