Personal training Bergen op Zoom

Bij Personal Fitness Nederand - Bergen op Zoom werken wij vanuit drie speerpunten: gezonde voeding, voldoende beweging en mental coaching. Dit vormt de basis voor ons Fit for Life programma. Iedereen die start met het programma krijgt een gratis gezondheidscheck bij ons. Deze gezondheidscheck is geheel vrijblijvend, maar geeft onze personal coaches een inzicht in jouw huidige conditie. Zo kunnen we samen jouw doelstellingen opstellen en hieraan werken. Wil je graag afvallen, een betere conditie opbouwen of weten welke voeding je het Bergen op Zoome kan nuttigen? Het maakt niet uit welke doelstelling jij voor ogen hebt, samen met jouw coach ga je deze behalen.
 

Altijd al gedroomd van:

  •     Een personal trainer die jou altijd motiveert?
  •     Blijvend resultaat?
  •     Weer lekker in je vel zitten?
     

Tijdelijke actie: gratis proefweek Personal Fitness Nederland - Bergen op Zoom

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen één werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is (tijdelijk) helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Jij gaat je doelen behalen!

  • * velden zijn verplicht.

Personal training Bergen op Zoom

Energie, een slanker lichaam, gezond eten en minder stress; met personal training in Bergen op Zoom bereik je dit voor de rest van je leven. Crash diëten, shakes en wondermiddeltjes werken misschien voor even, maar ze pakken het onderliggende probleem niet aan. Als jij mee wilt bewegen en gezond wilt eten, dan betekent dat dat je slechte gewoonten moet doorbreken. En dat is dan ook precies wat wij met ons Fit for Life programma gaan doen.
 

Resultaat op lange termijn met personal training Bergen op Zoom

Met ons programma richten we ons op de lange termijn en niet op de korte termijn. Dat betekent dat je stapsgewijs naar je doel toewerkt en dat de kans dat je daar blijft aanzienlijk groter is. Zo groot zelfs, dat wij durven te zeggen dat je bij ons altijd slaagt. Dit resultaat wordt bereikt met ondersteuning van allereerst een personal trainer in Bergen op Zoom. Deze gaat met je aan de slag en verzorgt afwisselende en uitdagende trainingen, zowel buiten als binnen. De voedingsdeskundige spreekt met je over je eetgewoonten en vertelt je wat je wel en niet moet doen. Een coach geeft je de mentale kracht om deze veranderingen niet alleen door te zetten maar ook te blijven handhaven tot ze tweede natuur zijn geworden.
 

Nooit meer terug

Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt worden, je bloeddruk wilt verlagen, je conditie wilt verbeteren of spiermassa op wilt bouwen, met personal training in Bergen op Zoom werken we naar jouw doeleinden toe. De drie pijlers – beweging, gezond eten, coaching – zijn je tools en samen met jouw inzet en motivatie geef je je leven een ommezwaai. Je krijgt weer energie, je komt op een gezond gewicht, je voelt minder stress en je bent zelfverzekerder en gelukkiger. Boek daarom vandaag een intake gesprek met de personal trainer in Bergen op Zoom. Samen maken we jou nog beter.

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum