Fitness Bergen op Zoom

Woon jij in Bergen op Zoom? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Bergen op Zoom het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer!

Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren.

Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsdeskundige. 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Bergen op Zoom de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.


 

Fitness Bergen op Zoom voor blijvend resultaat

Heb je genoeg van alle snelle diëten en zou willen werken aan een goede gezondheid voor de lange termijn, kies dan voor een maatwerk fitness programma in Bergen op Zoom. Zo’n persoonlijk programma kun je volgen bij Personal Fitness Nederland. Inmiddels hebben wij meer dan 80 studio’s verdeeld over heel Nederland waar we onze duurzame succesformule toepassen voor blijvende resultaten. Kom jij in onze studio fitnessen in Bergen op Zoom?
 

Personal fitness Bergen op Zoom: voor wie is dit programma geschikt?

De programma’s van Personal Fitness Nederland worden altijd op maat gemaakt. Tijdens een vrijblijvende intake zoomen we in op de doelen die jij wenst te behalen. Dit kan te maken hebben met gewichtsverlies, met het krijgen van een sterker lichaam of toegespitst zijn op mentale of lichamelijke klachten die je ervaart. Je krijgt een personal coach die op basis hiervan een plan op maat voor je samenstelt. Dit plan zal jou, stap voor stap, in staat stellen je streefdoelen te behalen.
 

Duurzaam resultaat gegarandeerd

We streven ernaar jou de tools te bieden om gezonder en daardoor gelukkiger in het leven te staan. Daarbij leunen we sterk op de drie pijlers die onze fitness programma in Bergen op Zoom tot een succes maken. Dit zijn beweging, voeding en mindset. Met een personal coach werk je consistent aan al deze drie elementen. Gecombineerd resulteren ze in een totaalaanpak die niet alleen op korte termijn vruchten afwerpt maar je ook in de toekomst fit blijft houden. We geven je dan ook een 100% resultaatgarantie op jouw gekozen einddoel.


Fitnessen Bergen op Zoom: in de buitenlucht of in onze studio

Bij Personal Fitness Nederland wisselen we trainingen in de buitenlucht af met sessies in onze studio’s. De trainingen vinden altijd plaats in één op één settingen met je persoonlijke trainer. We bieden je daarmee een persoonsgericht alternatief op standaard fitness lessen. Kom gerust eens langs in onze studio voor een vrijblijvende kennismaking. 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum