Personal Training Bemmel

In onze studio in Bemmel wordt iedereen getraind en begeleid door erkende personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen. Onze specialisatie reikt van het geven van functionele trainingen, het bewerkstelligen van een gedragsverandering tot het geven van persoonlijke begeleiding op het gebied van lifestyle en gewichtsverlies.

Resultaat voor de rest van je leven

Dankzij de verschillende specialiteiten binnen het team zorgt Personal Fitness Bemmel ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen behaald.* Dit kan variëren van 10 tot 20 kilo afvallen, het verhelpen van rugklachten, fitter worden of het voorkomen van mentale problemen zoals een burn-out. Wat jouw doelstelling ook is, samen gaan we ervoor. Ook in het natraject blijven we onze klanten volgen. Niemand valt terug in oude gewoonten. De resultaten zijn voor de rest van je leven!

Alle Bemmelaren fit en vitaal

Het bewezen Fit for Life concept is gericht op drie belangrijke pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Honderden mensen gingen jou voor en zijn succesvol begeleid naar een permanente gedragsverandering. Het enige wat jou nu nog tegenhoudt om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten ben jijzelf. Waar wacht je nog op?! 

Ja, ik wil alle start informatie ontvangen↓

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum