Afvallen Bemmel

Woon je in Bemmel en wil jij jouw overtollige kilo’s voorgoed verliezen? Lees dan snel verder. Personal Fitness Bemmel begeleidt jou met Personal Fitness Nederland’s Fit for Life concept naar een gezond en gewenst streefgewicht.

Wil jij ook een platte buik, slanke benen en strakke billen? 

Aan de hand van de gouden combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching kom jij stap voor stap dichterbij het behalen van jouw gewenste doelen. Een erkende personal trainer zorgt wekelijks voor uitdagende workouts in de studio en een voedingsdeskundige maakt voor jouw persoonlijke voedingsschema’s. Daarnaast ontvang je oefeningen en fitness materialen voor thuis. Het team van Personal Fitness Bemmel werkt intensief samen om jouw naar de eindstreep te begeleiden.

Effectief afvallen, fit worden én blijven!

Verantwoord afvallen staat bij Personal Fitness Bemmel hoog in het vaandel. Bij ons geen crash diëten, shakes, maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is; als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam. Je ontvangt op maat gemaakte voedingsschema’s die afgestemd zijn op jouw lichaam en doelen. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Blijvend afvallen Personal Fitness Bemmel

Hoe? Omdat we het sámen doen. Jij zet de eerste stap – je laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op voor een vrijblijvend intakegesprek – vervolgens gaan onze professionals voor jou aan het werk. En dat doen ze net zo lang totdat jij jouw doelen behaald. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum