Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Bemmel

Woon je in Bemmel en wil jij jouw overtollige kilo’s voorgoed verliezen? Lees dan snel verder. Personal Fitness Bemmel begeleidt jou met Personal Fitness Nederland’s Fit for Life concept naar een gezond en gewenst streefgewicht.

Wil jij ook een platte buik, slanke benen en strakke billen? 

Aan de hand van de gouden combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching kom jij stap voor stap dichterbij het behalen van jouw gewenste doelen. Een erkende personal trainer zorgt wekelijks voor uitdagende workouts in de studio en een BGN-geregistreerde gewichtsconsulent maakt voor jouw persoonlijke voedingsschema’s. Daarnaast ontvang je oefeningen en fitness materialen voor thuis. Het team van Personal Fitness Bemmel werkt intensief samen om jouw naar de eindstreep te begeleiden.

Effectief afvallen, fit worden én blijven!

Verantwoord afvallen staat bij Personal Fitness Bemmel hoog in het vaandel. Bij ons geen crash diëten, shakes, maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is; als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam. Je ontvangt op maat gemaakte voedingsschema’s die afgestemd zijn op jouw lichaam en doelen. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Blijvend afvallen Personal Fitness Bemmel

Hoe? Omdat we het sámen doen. Jij zet de eerste stap – je laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op voor een vrijblijvend intakegesprek – vervolgens gaan onze professionals voor jou aan het werk. En dat doen ze net zo lang totdat jij jouw doelen behaald. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*