Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Bemmel

Het traject dat we doorlopen met klanten is op maat gemaakt. De procedure daarentegen niet. We starten altijd met een kennismakingsgesprek om meer te weten te komen over jou en jouw doelen. Vervolgens voeren we een gezondheidscheck uit om te kijken hoe het gesteld is met de conditie van jouw lichaam. Aan de hand van al deze informatie stellen onze erkende personal trainers een persoonlijk plan van aanpak op en stelt onze BGN-geregistreerde voedingsdeskundige jouw voedingsschema’s samen. Beiden dienen als leidraad voor het traject en begeleiden jouw stapsgewijs richting de eindstreep. Ben jij er klaar voor om samen te finishen?

Let’s get serious

De tijd van lanterfanten in de sportschool is voorbij. Het is tijd, de hoogste tijd, om de kans op een gezond, fit en vitaal leven nu met beide handen te grijpen. Maak voor eens en voor altijd werkelijkheid van je dromen en doe hiervoor een beroep op de kennis en kunde van de professionals van Personal Fitness Bemmel. Bij ons geen gemaar, ze staan altijd voor je klaar!

Bereikbaarheid Personal Fitness Bemmel

De studio is gevestigd op industrieterrein de Houtakker, nabij Formido en BP station.

Adres
Houtakker 8A
6681 CW Bemmel

Trainer: Henk Hazelaar
E:  lingewaard@personalfitnessnederland.nl
M: 0481-20 00 12

 

Tot snel in de studio.

Sportieve groet,
Henk Hazelaar

Tijdelijke actie: gratis proefweek in Bemmel

Met slechts een minuut van je tijd zet jij de stap naar een fit en vitaal leven én ontvang jij een gratis proefweek cadeau. Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen één werkdag terug om een afspraak te maken.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*