Personal Training Barneveld

Voel jij je niet meer aantrekkelijk als je in de spiegel kijkt? Wil je al tijden iets doen aan je overtollige vet maar ontbreekt het je simpelweg aan motivatie? Betaal je al maanden voor een sportabonnement maar maak je hier tot overmaat van ramp geen gebruik van? Jij bent niet de enige. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma met personal training, voedingsadvies en coaching gaan we je ondersteunen, uitdagen en inspireren.
 

Met personal training maak je van je dromen, doelen

In de Personal Fitness Studio in Barneveld aan de Anthonie Fokkerstraat 5 begeleiden personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen onze sporters op weg naar hun persoonlijke doelen. Dankzij de verschillende specialiteiten binnen ons team hebben we alle nodige kennis en kunde in huis om samen met alle deelnemers van het Fit for Life programma te werken aan een gezond, gelukkig en vitaal leven.

“Wij nodigen iedereen uit voor een vrijblijvend en gratis intake in de studio. Je ontvangt dan direct advies over hoe je jouw persoonlijke doelen 100% gaat behalen!” – Victor Hut, Personal trainer in Barneveld.
 

Intake, gezondheidscheck, plan van aanpak

Tijdens het intakegesprek maak je kennis met ons team en de lifestyle studio. Met een gezondheidscheck brengen we je huidige gezondheid in kaart. Aansluitend bespreken we je persoonlijke doelen. Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team van specialisten een op maat gemaakt plan van aanpak op weg naar de realisatie van jouw doelen.

Fit for Life werkwijze

Aan de hand van wekelijkse afwisselende personal trainingen zorgen we er vervolgens voor dat je voldoende beweegt. Onze voedingsdeskundige neemt jouw huidige voedingspatroon onder de loep, adviseert hierin en past deze daar waar nodig aan. Om te voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, plannen we ook diverse mental coaching sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.
 

Jouw doel is onze missie!

Zoals onze naam Personal Fitness Barneveld al verklapt hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. ‘Personal’ is bij ons geen streven, maar een garantie. Wat jouw doel ook is, samen gaan we er voor de volle 100% voor. Of je nou 10 tot 20 kilo wil afvallen, je rugklachten wil verhelpen, je conditie wil verbeteren of mentale problemen zoals een burn-out wil voorkomen. Wij zijn er voor je, 24/7! 
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Het enige wat jou nu nog tegenhoudt om te starten ben jijzelf. Aan de slag met persoonlijke een-op-een training in Barneveld? Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum