Fitness Barneveld

Woon jij in Barneveld? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Barneveld het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer!

Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren.

Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsdeskundige. 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Barneveld de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.


 

Fitness Barneveld volgens Fit for Life methode

Wanneer je op een duurzame manier wilt werken aan een gezondere levensstijl maar tegelijkertijd concrete resultaten wilt boeken, dan past een Fit for Life fitness programma in Barneveld bij jou. Bij Personal Fitness Nederland zijn we al 15 jaar gespecialiseerd in dit specifieke fitness- en lifestyle programma. Het succes schuilt in persoonlijke begeleiding en de samenhang tussen de drie belangrijkste pijlers: mentale coaching, beweging en gezonde voeding
 

Vitalere levensstijl met persoonsgerichte fitness in Barneveld

Door tegelijkertijd te werken aan gezond eten, voldoende bewegen en de juiste mindset gaan we bij Personal Fitness Nederland voor een duurzaam resultaat. We denken niet in korte termijn oplossingen maar sturen aan op een verbetering van je levensstijl en een fitter lichaam. Dit doen we door je te koppelen aan een persoonlijke coach en je persoonsgebonden voedingsadviezen, mentale coaching en beweegschema’s te geven.
 

Fitnessen Barneveld: concreet resultaat met personal trainer

Kies je voor de Fit for Life methode dan kies je voor een personal trainer. Deze coach geeft jou alle handvaten die je in staat stellen je fitness doel te behalen. Je wordt uitgedaagd en gemotiveerd en traint op een heel effectieve manier volgens een persoonlijk trainingsschema. Zo boeken jullie samen al snel tastbare resultaten. Dit maakt ons programma een resultaat georiënteerd alternatief op de een reguliere sportschool.
 

Wij stellen je in staat je streefdoel te bereiken

Kom je bij ons fitnessen in Barneveld dan gaan wij je helpen jouw streefdoel te behalen met ons succesvolle Fit for Life programma. Dit doel kies je zelf. Je kunt bij ons terecht als je wilt afvallen of aankomen, je conditie wilt verbeteren, meer energie wilt krijgen of aan specifieke mentale of fysieke klachten wilt werken. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, kom dan eens vrijblijvend langs in onze fitness studio in Barneveld voor een kennismakingsgesprek. 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum