Afvallen Barneveld

Zie jij op tegen je welverdiende vakantie omdat jij je onzeker voelt in je bikini of zwembroek? Kan jij je lievelingsspijkerbroek niet meer aan omdat deze zo strak zit dat je er onpasselijk van wordt? Wil je afvallen, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk struggles die met het Fit for Life programma voorgoed verleden tijd zijn. Nu zal je jezelf wel afvragen: ‘kan je bij onze studio in Barneveld veel afvallen?’ Zeker, maar liefst 10 tot 20 kilo afvallen is mogelijk met onze personal trainer in Barneveld. Het kan écht. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp!

Afvallen, weg met die onzekerheid

Overtollig vet op je rug, buik of benen irriteert en het maakt je onzeker. Gevaarlijk is het trouwens ook. Want wat jij ziet in de spiegel, daar moeten je hart- en bloedvaten dagelijks mee dealen. De hoogste tijd om vandaag nog in actie te komen dus. Níet met tovermiddeltjes, poedertjes, pillen en wonderdiëten maar verantwoord afvallen  met het bewezen Fit for Life programma. Hierbij staan uitdagende, persoonlijke trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies centraal.

“Nu ook eens definitief afrekenen met overtollige kilo's? Maak dan vandaag nog vrijblijvend kennis met onze deskundige trainers die er samen met jou voor gaan zorgen dat je nu echt de nodige kilo's gaat afvallen!” – Victor Hut, Personal Trainer bij Personal Fitness Nederland in Barneveld.

Veranderen van binnen naar buiten

Dát is het principe waarmee wij werken. Wij horen vaker ‘het afvallen lukt niet’. Bij Personal Fitness Nederland is ieder mens is in staat om te veranderen. Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we aan een oplossing op de lange termijn. Stapsgewijs, met persoonlijke aandacht en met eindeloos geduld begeleiden we jou naar de eindstreep. Jouw eindstreep! Wat je doel ook is, samen gaan we er voor de volle 100% voor.

De Fit for Life werkwijze

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je kennis met ons team aan gecertificeerde personal trainers en onze lifestyle studio. Aan de hand van een gezondheidscheck brengen we de huidige situatie van jouw gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Vervolgens stippelen we een plan van aanpak uit waarmee we stapsgewijs werken aan jouw doelen. Zonder plan, geen resultaat. We gaan ‘niet voor even’, maar voor resultaten voor de rest van je leven!

Effectief afvallen in Barneveld, fit worden én blijven

Jouw drukke baan, allergieën, een mindere rug of andere omstandigheden vormen geen belemmeringen, maar slechts een drempel. Samen stappen we daar overheen op weg naar een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Wil je ook verantwoord afvallen in Barneveld? Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Mét jouw lievelingsspijkerbroek en zónder onzekerheden aan het zwembad. Go for it, go for fit!

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum