Personal training Barendrecht

Wil je al tijden iets doen aan je overtollige vet maar ontbreekt het je simpelweg aan motivatie? Voel jij je niet meer aantrekkelijk als je in de spiegel kijkt? Heb je al maanden een sportabonnement maar maak je hier spijtig genoeg geen gebruik van? Geen zorgen, jij bent niet de enige. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma  met personal training, voedingsadvies en coaching gaan we je ondersteunen, uitdagen en inspireren.
 

Met personal training maak je van je dromen, doelen

In de Personal Fitness Studio’s in Barendrecht, welke gevestigd zijn aan de Deventerseweg 35, begeleiden personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen onze sporters op weg naar hun persoonlijke doelen. Doormiddel van verschillende specialiteiten binnen ons team hebben we alle nodige kennis en kunde in huis om samen met alle deelnemers van het Fit for Life programma te werken aan een vitaal, gelukkig en gezond leven.

Samen gaan we aan de slag om jouw streefgewicht te behalen en belangrijker nog te behouden. Bij Personal Fitness Barendrecht gaan we namelijk altijd voor een duurzaam resultaat.’’ – Mark Roerade, Personal trainer in Barendrecht.
 

Intake, gezondheidscheck, plan van aanpak

Tijdens een persoonlijk intake gesprek maak je kennis met ons team en de lifestyle studio. Daarna brengen we doormiddel van een gezondheidscheck je huidige gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team van specialisten een op maat gemaakt plan van aanpak waarmee we jouw doelen gaan realiseren.
 

Fit for Life werkwijze

Wij zorgen er voor dat doormiddel van afwisselende personal trainingen je voldoende in beweging bent. Ook wordt jouw huidige voedingspatroon onder de loep genomen door een van onze voedingsdeskundige welke ook advies geeft en stuurt op eventuele aanpassingen. Wij willen voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, daarom plannen we ook diverse mental coaching sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.
 

Jouw doel is onze missie!

Zoals onze naam Personal Fitness Nederland - Barendrecht al verklapt hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wij zullen echt kijken naar jouw persoonlijke situatie en hier de trainingen en adviezen op af stemmen. Wat jouw doel ook is, samen gaan we er voor de volle 100% voor. Of je nou 5 of 20 kilo wil afvallen, lichamelijke klachten wil verhelpen, sterker wil worden of mentale problemen zoals een burn-out wil voorkomen. Wij zijn er voor je, 24/7! 

 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Het enige wat jou nu nog tegenhoudt om te starten ben jijzelf. Aan de slag met persoonlijke een-op-een training in Barendrecht? Wacht niet langer en laat je contactgegevens vandaag nog achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum