Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Barendrecht

Afvallen in Barendrecht

Bijna iedereen heeft een persoonlijk streefgewicht, wanneer jouw huidige gewicht hier te ver van verwijdert raakt wordt je motivatie lager en zakt de moed je in de schoenen. Het Fit for Life programma biedt uitkomst. Het Voeding-Beweeg-Coaching programma van Fit For Life zorgt ervoor dat jij een levensstijl creëert waarbij je een gezond gewicht krijgt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. 

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

'Veranderen van binnen naar buiten', dat is het principe waar wij mee werken. Ieder mens is in staat om te veranderen. Met wilskracht kun je tijdelijk dingen anders doen. Wij zorgen ervoor dat een verandering blijvend is en niet van korte duur. Doordat wij met de juiste kennis jouw gedragspatronen doorbreken en veranderen zorgen we ervoor dat jij nooit meer terugvalt in je oude gewoontes. We doen dit stapje voor stapje, nemen de tijd en hebben hiervoor het geduld. 

DOEN: gratis proefweek fitness Barendrecht

Bereik jouw streefgewicht en start NU. Personal Fitness Barendrecht biedt je tijdelijk een geheel vrijblijvende gratis proefweek. Vul onderstaand formulier in en binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op. 

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Barendrecht


Deventerseweg 35
2994 LE Barendrecht

0628434823
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*