Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal training Arnhem

Ben jij jouw ongezonde levensstijl zat? Heb je last van je rug vanwege overgewicht of raakte je geïnspireerd door die ene vriend die kilo’s afviel? Wat je beweegreden ook is, pak deze kans met beide handen aan en zet de stap naar een fit en gezond leven. 

Het wauw-effect 

Één ding is zeker als je bij ons aan de slag gaat kan jij het wauw-effect verwachten. Je lichaam verandert, je conditie verbetert en je algehele gezondheid gaat vooruit. Dit wauw-effect bereik je door de juiste mix van gezonde voeding, voldoende beweging en mental coaching. Een gezond en vitaal lichaam krijg je niet cadeau. Het is investeren in jezelf. Je moet er volledig achter staan en er iets voor over hebben. Uiteraard staan wij voor je klaar om je te steunen en waar nodig te motiveren. 

Jouw doel is onze missie

Samen met je eigen trainer stel je een plan van aanpak op, volledig afgestemd op jouw doelstelling. Maatwerk dus. Om een goed beeld te krijgen van je huidige gezondheid meten we onder meer je gewicht, vetpercentage, BMI en vochtgehalte. Ook leggen we uit wat het Fit for Life-principe inhoudt en wat dit voor jou kan betekenen. Klinkt goed toch?!

Laat dromen uitkomen! 

Bij Personal Fitness Arnhem creëren wij voor jou het wauw-effect en boek je op alle fronten resultaten. Met een gezonde levensstijl ga jij jezelf ook fitter voelen. Het geeft je innerlijke kracht en dat werkt motiverend. Jouw leven krijgt een extra boost. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*