Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Arnhem

Jij weet zelf het beste wanneer je jouw huidige (ongezonde) levensstijl zat bent en klaar bent voor een andere way of life. Besef dat al die overtollige kilo’s je niet alleen letterlijk in de weg zitten, maar dat ze ook effect hebben op je algehele gezondheid. Je krijgt veel meer energie als je al dat overtollige vet kwijt bent. Eenmaal gewend aan je nieuwe energieke leven, ga je merken dat jij dit al veel eerder had moeten doen. Wanneer start jij?!

Believe in yourself!

Heb je vaak genoeg geprobeerd om zelf af te vallen? Vind je het moeilijk om het alleen voor elkaar te krijgen? Je staat er bij ons nooit alleen voor. Samen met een professionele trainer boek jij jouw gewenste resultaat. De personal trainer motiveert je keer op keer en stap voor stap komt jouw streefgewicht in zicht. Je vermindert je spiermassa neem toe en je gaat gezonder leven. Kom in shape en voel je energiek. 

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Voor iedereen, ongeacht leeftijd of gewicht, is er bij Personal Fitness Arnhem een kans op een gezonder leven. Of je nu net je eerste baantje hebt of al gepensioneerd bent. Onlangs moeder bent geworden of net weer je tweede kleinkind verwelkomt. Voor iedereen is er een passend programma. Ieder in een eigen tempo en ieder met een eigen doel. Go for it!

Smoesjes en uitvluchten

Heb jij jezelf (en anderen) weleens wijsgemaakt om onder het sporten uit te komen? Antwoorden als ‘Ik heb op het moment echt geen tijd!’ wijzen we vanaf nu voorgoed de deur. Blijf in beweging door nu onderstaand contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op en plannen we een afspraak in. 

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*