Nieuws

 • Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij i...

  Lees meer
 • Afvallen met resultaatgarantie

  Dagelijks krijgen wij mensen in onze studio's die graag willen afvallen. ...

  Lees meer
Meer nieuws

Sportlessen 50+ in Arnhem

Vanuit Gelders Sportplezier bieden wij 2 soorten sportlessen aan voor 50 plussers in Arnhem en Elst:

1. Walking Bootcamp

Met dit aanbod richten wij ons op 50+ers die niet meer kunnen/willen springen, sprinten en op de grond oefeningen willen doen. Maar die daarentegen wel in de buitenlucht actief willen zijn en aan hun conditie en kracht willen werken. We sporten met een enthousiaste groep 50+ers in Sonsbeek en Elst. Iedere zaterdag van 9.30 – 10.30 uur in park Sonsbeek en iedere donderdag van 11.30 – 12.30 uur in park Lingezegen. Tijdens de trainingen wandelen we op een stevig tempo door, doen we tussendoor een aantal krachtoefeningen en om nóg meer plezier te ervaren tijdens de lessen spelen we regelmatig een spel of voeren we een bepaalde sport uit.

Wil jij:

 • in een groep gezellig buiten actief zijn?
 • lessen van een professionele coach/instructeur volgen?
 • het plezier van buiten sporten ervaren? 
 • genieten van park Sonsbeek en/of park Lingezegen?

Dan ben je bij ons van harte welkom om de Walking Bootcamp lessen te volgen. 

2. Sport en Spel in de zaal

Sporten in de zaal voor 50 plussers in Arnhem Noord, Rijkerswoerd en Elst. Tijdens het eerste halfuur werken we aan onze conditie en voeren we kracht- en circuitoefeningen uit. Tijdens het tweede halfuur draait het om plezier en maken we kennis met verschillende sporten en spellen. Van volleybal tot frisbee en van badminton tot hockey. Iedere week staat het programma in het teken van een andere sport die je geheel op eigen niveau uitvoert.

Wil jij:

 • in een groep sporten met leeftijdsgenoten?
 • lessen van een professionele coach/instructeur volgen?
 • het plezier van sporten in de zaal ervaren? 

Dan ben je bij ons van harte welkom bij onze Sport en Spel lessen in de zaal. 

Wanneer doe jij mee aan een Sport en Spel les in de zaal?

 • Iedere maandag van 13.30 – 14.30 uur in de Kruisakkers in Elst. 
 • Iedere donderdag van 10.00 – 11.00 uur in sporthal Rijkerswoerd in Arnhem. 
 • Iedere donderdag van 19.00 – 20.00 uur in gymzaal de Bauerstraat in Arnhem. 
   

Maak gratis en vrijblijvend kennis met ons en onze lessen

Kijk hier voor meer informatie over alle lessen. Wil je meedoen aan een gratis proefles? Laat dan je contactgegevens achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug om een les in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij i...

  Lees meer
 • Afvallen met resultaatgarantie

  Dagelijks krijgen wij mensen in onze studio's die graag willen afvallen. ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*