Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
 • Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij i...

  Lees meer
Meer nieuws

PowerYoga Apeldoorn

Met PowerYoga – ook wel Vinyasa Flow genoemd – leren we je om te bewegen op het ritme van je ademhaling. PowerYoga is zoals de naam al doet verklappen een krachtige vorm van yoga die zowel lichamelijke als mentale voordelen heeft. 

Voordelen van PowerYoga

De effecten van deze actieve vorm van Yoga zijn al snel merkbaar. De reden dat veel mensen blijven hangen is het fijne gevoel en de hoeveelheid energie die ze hebben na afloop van een PowerYoga les. 

PowerYoga heeft verschillende voordelen, zo zorgt het onder andere voor...
 meer kracht
 een betere conditie
 een gezond en sterk lichaam
 meer balans, rust en energie
 ontspanning door inspanning
 lenigere spieren
 vermindering van eventuele rug- en nekklachten

Is PowerYoga iets voor jou?

De lessen PowerYoga zijn niveau onafhankelijk en worden elke woensdagavond om 20:00 uur gegeven. Ze zijn geschikt voor iedereen die van uitdagingen houdt, wil bewegen en grenzen wil verleggen. We gaan actief aan de slag om je ontspannen en energiek te laten voelen. Makkelijk zittende sportkleding, blote voeten en een yogamatje of -handdoek zijn alles wat je nodig hebt. 

PowerYoga, bootcamp en kickboksen onder één dak

Naast PowerYoga lessen bieden we wekelijks ook een bootcamp en kickbokslessen lessen aan. Elke maandag- en dinsdagavond om 20.00 uur is het kickboks time! Tijdens deze lessen gaan we niet sparren, maar boksen met onze handen en benen. Onze trainers leren je de basisvaardigheden aan van het kickboksen en trainen je naar een hoger niveau. Daarnaast gaan we aan de slag met diverse kracht- en buikspieroefeningen. Op zaterdagochtend om 11:00 uur verzorgt een van onze gecertificeerde trainers de bootcamp. In een bosrijke omgeving gaan we in groepsverband aan de slag met hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Iedereen is van harte welkom! 

Meld je aan voor een van onze gratis proeflessen

Meld je nu geheel vrijblijvend aan voor een gratis proefles. Indien de proefles je goed is bevallen, kan je een strippenkaart kopen. Deze strippenkaart kun je gebruiken voor alle drie de lessen: PowerYoga, kickboksen en bootcamp.

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
 • Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij i...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Apeldoorn


Schumanpark 37
7336 AM Apeldoorn

06-24843744
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*