Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Kickboksen Apeldoorn

Het Kickboksen kent zijn oorsprong zowel in Japan als in de Verenigde Staten. Maar in Nederland is deze vechtsport vandaag de dag ook niet meer weg te denken. Zo ook bij Personal Fitness Apeldoorn. Elke week, op maandag- en dinsdagavond om 20:00 uur, wordt er onder begeleiding van opgeleide trainers een les kickboksen gegeven. Iedereen is welkom, de lessen zijn niveau onafhankelijk. 

Geef je conditie een boost en daag jezelf uit! 

Van 20:00 tot 21:00 uur is het tijd om aan de algehele conditie te werken. We gaan niet sparren, maar boksen met onze handen en benen. Onze kickbokstrainers leren je de basisvaardigheden aan van het kickboksen en trainen je naar een hoger niveau. Tijdens de lessen zorgen we ervoor dat iedereen op gelijkwaardig niveau met elkaar kan trainen. Hierdoor garanderen wij dat je verantwoord aan deze les kunt deelnemen. We maken gebruik van diverse bokszakken en in tweetallen trainen we het kickboksen op elkaars handschoenen. Daarnaast gaan we aan de slag met diverse kracht- en buikspieroefeningen. 

Kickboksen, PowerYoga en Bootcamp onder één dak

Naast kickboksen bieden we wekelijks ook PowerYoga en bootcamp lessen aan. De les PowerYoga wordt iedere woensdagavond om 20.00 uur gegeven. Tijdens PowerYoga leer je te bewegen op je ademhaling. Het zorgt voor meer ontspanning, meer rust in je hoofd, lenigere spieren, meer balans en het verminderd eventuele rug- en nekklachten. Elke zaterdag om 11.00 uur is het bootcamp time! In het bos vlak bij de studio gaan we een uurtje sporten in de buitenlucht. Onder begeleiding van een trainer die elke week nieuwe en uitdagende oefeningen voor je in petto heeft met verschillende routes. Ook voor de bootcamp en PowerYoga lessen geldt dat deze niveau onafhankelijk zijn. Iedereen is van harte welkom! 

Meld je aan voor een van onze gratis proeflessen

Wil je een keer gratis kennismaken met een van onze proeflessen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Indien de proefles je goed bevallen is, kan je een strippenkaart kopen. Deze strippenkaart kun je gebruiken voor alle drie de lessen: kickboksen, PowerYoga en bootcamp.

 • * velden zijn verplicht.
 • Nieuws

  • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

   Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

   Lees meer
  • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

   Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

   Lees meer
  Meer nieuws

  Personal Fitness Apeldoorn


  Schumanpark 37
  7336 AM Apeldoorn

  06-24843744
  • Ilona

   "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

   Ilona
  • Yolanda (42)

   "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

   Yolanda (42)
  • Andre (47)

   "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

   Andre (47)
  • Debby (26)

   "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

   Debby (26)
  • Jeroen

   "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

   Jeroen
  • Angelie

   "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

   Angelie
  • Resi Pals (22)*

   "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

   Resi Pals (22)*