Bootcamp Apeldoorn

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Is binnen in een sportschool trainen niks voor jou? Maar wil je wél fit, sterk, soepel, strak en in beweging zijn in de buitenlucht? Dan is onze bootcamp les echt iets voor jou! Elke zaterdagochtend kan je om 11.00 uur deelnemen aan een bootcamp les onder begeleiding van een van onze gecertificeerde trainers. Wekelijks hebben we nieuwe en uitdagende oefeningen en routes om jou keer op keer uit te dagen. 

Kom buiten sporten met Personal Fitness Apeldoorn's bootcamp

De bootcamp lessen zijn niveau onafhankelijk, iedereen is dus welkom! De lessen bestaan onder andere uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te voelen in een uitdagende omgeving in een vlakbij gelegen bos. Wil jij strakker worden, afvallen en nog beter in je vel zitten? En na een full body work-out heerlijk ontspannen thuiskomen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Personal Fitness Apeldoorn. 

Plezier en resultaat, daar gaan we voor

 Actief bewegen in de buitenlucht 
 Gecertificeerde trainers
 Wekelijks nieuwe oefeningen en routes
 In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
 Persoonlijke aanpak
 Met een glimlach resultaten behalen

Bootcamp en kickboksen onder één dak

Naast bootcamp lessen bieden we wekelijks ook kickbokslessen lessen aan. Elke maandag- en dinsdagavond om 20:00 uur is het kickbox time! We gaan niet sparren, maar boksen met onze handen en benen. Onze trainers leren je de basisvaardigheden aan van het kickboksen en trainen je naar een hoger niveau. Daarnaast gaan we aan de slag met diverse kracht- en buikspieroefeningen. De kickbokslessen zijn niveau onafhankelijk. Iedereen is van harte welkom. 

Meld je aan voor een van onze gratis proeflessen

Wil je een keer gratis kennismaken met een van onze proeflessen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Indien de proefles je goed bevallen is, kan je een strippenkaart kopen. Deze strippenkaart kun je gebruiken voor alle drie de lessen: bootcamp en kickboksen.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum