Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Bootcamp Apeldoorn

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Is binnen in een sportschool trainen niks voor jou? Maar wil je wél fit, sterk, soepel, strak en in beweging zijn in de buitenlucht? Dan is onze bootcamp les echt iets voor jou! Elke zaterdagochtend kan je om 11.00 uur deelnemen aan een bootcamp les onder begeleiding van een van onze gecertificeerde trainers. Wekelijks hebben we nieuwe en uitdagende oefeningen en routes om jou keer op keer uit te dagen. 

Kom buiten sporten met Personal Fitness Apeldoorn's bootcamp

De bootcamp lessen zijn niveau onafhankelijk, iedereen is dus welkom! De lessen bestaan onder andere uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te voelen in een uitdagende omgeving in een vlakbij gelegen bos. Wil jij strakker worden, afvallen en nog beter in je vel zitten? En na een full body work-out heerlijk ontspannen thuiskomen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Personal Fitness Apeldoorn. 

Plezier en resultaat, daar gaan we voor

 Actief bewegen in de buitenlucht 
 Gecertificeerde trainers
 Wekelijks nieuwe oefeningen en routes
 In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
 Persoonlijke aanpak
 Met een glimlach resultaten behalen

Bootcamp en kickboksen onder één dak

Naast bootcamp lessen bieden we wekelijks ook kickbokslessen lessen aan. Elke maandag- en dinsdagavond om 20:00 uur is het kickbox time! We gaan niet sparren, maar boksen met onze handen en benen. Onze trainers leren je de basisvaardigheden aan van het kickboksen en trainen je naar een hoger niveau. Daarnaast gaan we aan de slag met diverse kracht- en buikspieroefeningen. De kickbokslessen zijn niveau onafhankelijk. Iedereen is van harte welkom. 

Meld je aan voor een van onze gratis proeflessen

Wil je een keer gratis kennismaken met een van onze proeflessen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Indien de proefles je goed bevallen is, kan je een strippenkaart kopen. Deze strippenkaart kun je gebruiken voor alle drie de lessen: bootcamp en kickboksen.

 • * velden zijn verplicht.
 • Nieuws

  • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

   Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

   Lees meer
  • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

   Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

   Lees meer
  Meer nieuws

  Personal Fitness Apeldoorn


  Schumanpark 37
  7336 AM Apeldoorn

  06-24843744
  • Ilona

   "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

   Ilona
  • Yolanda (42)

   "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

   Yolanda (42)
  • Andre (47)

   "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

   Andre (47)
  • Debby (26)

   "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

   Debby (26)
  • Jeroen

   "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

   Jeroen
  • Angelie

   "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

   Angelie
  • Resi Pals (22)*

   "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

   Resi Pals (22)*