Personal Training in Amsterdam Zuid

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Amsterdam-Zuid die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal trainer Estefan Pattinasaranya. Kom langs bij Personal Fitness Nederland - Amsterdam-Zuid en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!
 

Blijvend resultaat met personal trainer uit Amsterdam Zuid

Bij Personal Fitness Nederland - Amsterdam Zuid werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.
 

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Amsterdam Zuid, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Door onze klanten de juiste tools en inzichten te geven op weg naar een proactief, vitaal en gelukkig leven, creëren we gezamenlijk een prettigere maatschappij. En dat is waar ik zelf gelukkig van word!” – Estefan Pattinasaranya, Personal Trainer in Amsterdam Zuid.
 

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Amsterdam Zuid daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Waarom trainen bij een personal trainer in Amsterdam Zuid?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Amsterdam Zuid maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt. 

 Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

  Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s,  samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

 Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

“Onze personal training- en lifestyle studio in Amsterdam Zuid is gelegen vlakbij het Gijsbrecht van Aemstelpark. Wanneer het zonnetje schijnt, kunnen we ook samen buiten trainen?” – Estefan Pattinasaranya, Personal Trainer in Amsterdam Zuid.
 

Kom je ook trainen in Amsterdam Zuid?

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. 
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland - Amsterdan Zuid.

  • * velden zijn verplicht.

 

Personal training in Amsterdam Zuid: gegarandeerd een fitter lichaam

Wil jij meer energie, een gezond lichaam en mentale kracht, dan is het personal training programma in Amsterdam Zuid van Personal Fitness Nederland jouw eerste halte. Wij zijn namelijk veel meer dan een sportschool alleen, want bij ons krijg je personal training in de breedste zin van het woord. Samen met je coach pak je alle oorzaken voor een ongezond leven aan, zoals een gebrek aan beweging, ongezond eten en stress. Door aan de oorzaken te werken verander je je leven voor goed en ten goede, en word je de beste versie van jezelf.

Personal training in Amsterdam Zuid met drie pijlers

Met ons Fit for Life programma krijg je een persoonlijke coach aangewezen die jou door je transformatie leidt. Samen met deze coach richt je je op drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching
     

Een op maat gemaakt plan

Iedereen is anders en jij hebt je eigen redenen waarom jij fit en gezond wil worden. Daarnaast heeft iedereen een eigen aanpak nodig om successen te boeken. Daarom krijg je een op maat gemaakt trainingsplan van je personal trainer in Amsterdam Zuid. In dat plan werk je richting jouw specifieke doeleinden, of dat nu gewichtsverlies is, het opbouwen van conditie, het verlagen van je bloeddruk of het verminderen van lichamelijke klachten.
 

Kom ook bij Personal Fitness Nederland

Kom kijken bij onze studio in Amsterdam Zuid. Wij richten ons op het creëren van een fitter lichaam in de breedste zin van het woord en niet alleen op beweging. Personal training in Amsterdam Zuid is bij ons een complete aanpak waarmee jij je leven verandert en nooit meer terugkijkt. Met de 100% resultaatgarantie weet je zeker dat je bij ons je doelen haalt.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum