Personal Training Amsterdam Oost

Ben je op zoek naar een sportschool omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kies voor onze studio in Amsterdam Oost in plaats van een massale sportschool. Bij Personal Fitness Nederland - Amsterdam Oost geloven we in je en geven we je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven kan. Doorbreek dan jouw ingesleten, slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl.
 

Jouw nieuwe ik

In onze studio in Amsterdam Oost hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. Dit in combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsschema, staat er niets meer in de weg om jouw einddoel te behalen. Je hoeft alleen de weg te volgen die is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. 

Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde voeding. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en levenslustige nieuwe ik. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik. Laat deze kans niet lopen!

 

Feel good vibes

Bij Personal Fitness Nederland - Amsterdam Oost maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstyle- en fitnessstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen en geef jij telkens een high five als je weer een stap dichterbij jouw einddoel bent.
 

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland - Amsterdam Oost

Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een sportschool in Amsterdam Oost? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

  • * velden zijn verplicht.

Personal training in Amsterdam Oost: gegarandeerd een fitter lichaam

Wil jij meer energie, een gezond lichaam en mentale kracht, dan is het personal training programma in Amsterdam Oost van Personal Fitness Nederland jouw eerste halte. Wij zijn namelijk veel meer dan een sportschool alleen, want bij ons krijg je personal training in de breedste zin van het woord. Samen met je coach pak je alle oorzaken voor een ongezond leven aan, zoals een gebrek aan beweging, ongezond eten en stress. Door aan de oorzaken te werken verander je je leven voor goed en ten goede, en word je de beste versie van jezelf.

Personal training in Amsterdam Oost met drie pijlers

Met ons Fit for Life programma krijg je een persoonlijke coach aangewezen die jou door je transformatie leidt. Samen met deze coach richt je je op drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching
     

Een op maat gemaakt plan

Iedereen is anders en jij hebt je eigen redenen waarom jij fit en gezond wil worden. Daarnaast heeft iedereen een eigen aanpak nodig om successen te boeken. Daarom krijg je een op maat gemaakt trainingsplan van je personal trainer in Amsterdam Oost. In dat plan werk je richting jouw specifieke doeleinden, of dat nu gewichtsverlies is, het opbouwen van conditie, het verlagen van je bloeddruk of het verminderen van lichamelijke klachten.
 

Kom ook bij Personal Fitness Nederland

Kom kijken bij onze studio in Amsterdam Oost. Wij richten ons op het creëren van een fitter lichaam in de breedste zin van het woord en niet alleen op beweging. Personal training in Amsterdam Oost is bij ons een complete aanpak waarmee jij je leven verandert en nooit meer terugkijkt. Met de 100% resultaatgarantie weet je zeker dat je bij ons je doelen haalt.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum