Fitness Amsterdam Oost

Woon jij in Amsterdam Oost? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Amsterdam Oost aan het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer! Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers. Door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren. Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze voedingsdeskundige.


 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.

“Door onze klanten de juiste tools en inzichten te geven op weg naar een proactief, vitaal en gelukkig leven, creëren we gezamenlijk een prettigere maatschappij. En dat is waar ik zelf gelukkig van word!” – Vincent Koot, Personal Trainer in Amsterdam Oost. 
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Amsterdan Oost de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. 

  • * velden zijn verplicht.

Fitness in Amsterdam Oost met een personal trainer

Wil jij aan je fitness in Amsterdam Oost werken, wil je afvallen en gezonder worden? Dan doe je dat bij Personal Fitness Nederland. Bij ons krijg je een personal trainer die bij je past, maken we een plan specifiek voor de doelen die jij wilt bereiken en helpen we je om die extra kilo’s voor goed kwijt te raken. Personal trainers zijn al lang niet meer alleen voor bekende Nederlanders weggelegd. We zijn geen standaard fitness school, want je krijgt de aandacht die je nodig hebt om van jouw goede voornemens een succes te maken.
 

Fitness Amsterdam Oost met het Fit for Life programma

Wij geven je een resultaatgarantie en stoppen we niet tot jij je doelen hebt bereikt. Dit doen we met ons Fit for Life programma waarmee we jouw hele lichaam fitter maken. Het programma hanteert drie pijlers, namelijk bewegen, gezond eten en mental coaching. Door aan deze drie punten te werken word je fitter - zowel fysiek als mentaal - gezonder en volgt het gewichtsverlies vanzelf.
 

Alles bij de hand

Fitnessen in Amsterdam Oost bij Personal Fitness Nederland betekent werken aan het complete plaatje. In onze lifestyle- en fitnessstudio vind je dan ook alles wat je nodig hebt. Je neemt deel aan afwisselende en uitdagende trainingen met je personal trainer, je ontvangt op maat gemaakte voedingslijsten van onze voedingsdeskundige en krijgt meer zelfvertrouwen.
 

Boek een intakegesprek

Neem de eerste stap richting een fitter lichaam door een vrijblijvend intakegesprek te boeken, de studio te bekijken en het fitness team in Amsterdam te ontmoeten. We bespreken je doelen, beoordelen je huidige gezondheid en wijzen een personal trainer aan die daarbij past. Fitnessen in Amsterdam Oost begint bij Personal Fitness Nederland. Met onze resultaatgarantie en unieke aanpak wordt jij ook een betere versie van jezelf. En dat voor de rest van je leven lang.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum